«Ντου» Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο, γράφει το φύλλο αγώνος!
Newsroom«Καυτό» τρίτο ημίχρονο στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ που έληξε ισόπαλο 2-2 με αποκάλυψη βόμβα από τη διαδικτυακή εκπομπή «After» που έκανε πρεμιέρα στη Web Tv του SDNA. Όπως αποκαλύφθηκε στον αέρα της εκπομπής, το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ κάνει λόγο για εισβολή του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά την ανάπαυλα του ντέρμπι!
Σύμφωνα με όσα καταγράφει ο Ελβετός διαιτητής Κλόσνερ, καθώς πλησίαζε στα αποδυτήρια, τον περίμεναν απ' έξω ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ μαζί τον Γιάννη Παπαδόπουλο, φωνάζοντάς του «δώσε μας κανένα φάουλ. Τα δίνεις όλα στον ΠΑΟΚ».
Μάλιστα, όπως επισημαίνει, αφού μπήκε η διαιτητική ομάδα στα αποδυτήρια, τους ακολούθησαν οι Μελισσανίδης και Παπαδόπουλος, συνεχίζοντας να διαμαρτύρονται. Τονίζει δε ότι κανείς από τους αστυνομικούς δεν προσπάθησε να τους εμποδίσει την είσοδο, ενώ οι δύο τους στέκονταν από πάνω του και συνέχισαν να διαμαρτύρονται έντονα.
- Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη στην Πλάκα - Τι υποστήριξαν
- Η Πολεμική Αεροπορία αποκτά για πρώτη φορά ιπτάμενα τάνκερ - Τι είναι τα KC-390 και πώς αλλάζουν τις ισορροπίες
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι τέσσερις κρίσιμες και «ρευστές» πολιτείες στη μάχη για τη Γερουσία
- Το σατανικό σχέδιο της Σαραμπάν: Σκηνοθέτησε τον θάνατό της δολοφονώντας μια άγνωστη που γνώρισε στα social