Αθλητισμός|03.10.2019 11:52

Πειθαρχική δίωξη σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον «πόλεμο» ανακοινώσεων

Newsroom

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη σε ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον «πόλεμο» ανακοινώσεων μετά το μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και την εισβολή Μελισσανίδη που αποκάλυψε το SDNA.

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης, άσκησε πειθαρχική δίωξη στους δύο «Δικεφάλους» για τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν μετά το μεταξύ τους ντέρμπι την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο, και την εισβολή του Δημήτρη Μελισσανίδη, στα αποδυτήρια των διαιτητών, στο ημίχρονο, την οποία αποκάλυψε το SDNA.

Ο ΠΑΟΚ έκανε λόγο για «πρωτοφανές σκάνδαλο και ωμή παρέμβαση στα αποδυτήρια των διαιτητών», σημειώνοντας ότι η κλήση σε απολογία των Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλου «δεν εντάσσεται στην κόσμια διαμαρτυρία», όπως είχε χαρακτηρίσει την «επίσκεψη» η ΑΕΚ που είχε κάνει λόγο για «θράσος» από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη εις βάρος των ομάδων «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» και «ΠΑΕ ΑΕΚ» για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ. 1, 2α και 3, 4, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Πηγή: Sdna

ποδόσφαιροSuper League 1ΑΕΚΠΑΟΚ