Αθλητισμός|03.10.2019 19:53

Μετά τον ΠΑΟΚ προπονητής στην G-League ο Φιλ Γκος (pic)

Newsroom

Ένας από τους καλύτερους αμερικανούς παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Φιλ Γκος, αποφάσισε σε ηλικία 36 ετών να βγάλει το σορτσάκι του παίκτη και να φορέσει το… κοστούμι του προπονητή.

Ο Αμερικανός γκαρντ που τα δυο προηγούμενα χρόνια αγωνίσθηκε στον Δικέφαλο του Βορρά επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του,στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς (είναι γεννημένος σε προάστιο της Ουάσιγκτον) και ανέλαβε θέση στο προπονητικό τιμ της θυγατρικής των Ουίζαρντς στην G-League.

«Θέλω να μεταδώσω το πάθος μου για το παιχνίδι σε άλλους παίκτες, έχω την εμπειρία και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω κάποιον να αλλάξει τη ζωή του μέσα από το μπάσκετ, αυτό είναι και το κίνητρο μου. Αργότερα όταν αποκτήσω εμπειρία με ό,τι θα μου αναθέσουν οι Ουίζαρντς, ίσως επιστρέψω στην Ευρώπη σαν προπονητής», δήλωσε ο Γκος.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ από την πλευρά της έγραψε«Είμαστε πολύ περήφανοι για τον Φιλ Γκος και αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του ως βοηθός προπονητή στους Capital City Go-Go στη G- League τη θυγατρική ομάδα των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Ό,τι καλύτερο Φιλ! Ήταν τιμή μας να σε έχουμε στην ομάδα μας τα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας σου!». Στην ίδια ομάδα general manager είναι ο Ποπς Μενσά-Μπονσού.

T

ΠΑΟΚNBAΟυάσιγκτονμπάσκετΦιλ Γκος