Αθλητισμός|04.10.2019 23:41

Κοινό «μέτωπο» Ολυμπιακού και Άρη κατά ΠΑΟΚ και Σαββίδη στη Λίγκα

Newsroom

Ένταση δημιουργήθηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στη Σούπερ Λίγκα. Πρωταγωνιστές για ακόμη μία φορά της έντασης, ήταν ο Κώστας Καραπαπάς μαζί με τον Θόδωρο Καρυπίδη, οι οποίοι ζήτησαν τον λόγο για τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ Δημοκράτη Παπαδόπουλο, όσον αφορά  αναρτήσεις του Γιώργου Σαββίδη.

Το θέμα τέθηκε από τον Θόδωρο Καρυπίδη μετά από προτροπή του Κώστα Καραπαπά που του υπενθύμισε το τι είχε προηγηθεί. Αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε:«Ο Γιώργος Σαββίδης προσβάλει τους πάντες, μπορείτε να τον συμμαζέψετε;» ρώτησε αρχικά.

Από την πλευρά του ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος υποστήριξε πως τα ποσταρίσματα είναι χιουμοριστικά, αλλά η πλευρά Άρη – Ολυμπιακού επέμενε και αναρωτιόταν γιατί ο Γιώργος Σαββίδης ασχολείται με το παιχνίδι των δύο ομάδων. «Δυναμιτίζετε ένα παιχνίδι που δεν συμμετέχει η ομάδα σας, το κάνει ένα μέλος της διοίκησής σας», συμπλήρωσε ο Καραπαπάς.

Τότε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, υπενθύμισε στους δύο εκπροσώπους ομάδων, πως στη συνάντηση Αυγενάκη ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού για περίπου ένα τέταρτο έβγαζε διάγγελμα κατά του ορισμού Σιδηρόπουλου και πως δεν έπρεπε να αναρωτιέται γιατί ασχολείται ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Ο Καρυπίδης από την πλευρά του είπε πως θα έπρεπε να κάνουν θέατρο και να φύγουν από το γήπεδο, εκμεταλλευόμενοι τις κροτίδες που έπεφταν στα πέριξ του αγωνιστικού χώρου και η απάντηση του Δημοκράτη Παπαδόπουλου ήταν «μαθημένα τα βουνά στα χιόνια, πρωτάθλημα χάσαμε από θέατρο».

Τότε ο Καραπαπάς αντέδρασε για ακόμη μία φορά ισχυριζόμενος πως ο τραυματισμός του Γκαρθία ήταν κανονικός.

Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο Λυσάνδρου και να συμμαζέψει την πλευρά Άρη – Ολυμπιακού επειδή το θέμα ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης και δεν απασχολούσε τους υπόλοιπους στην αίθουσα.

Πηγή: Sdna.

ποδόσφαιροSuperLeagueΟλυμπιακόςΑρηςΠΑΟΚ