Αθλητισμός|05.10.2019 09:29

Basket League: Πέντε «μάχες» στην Α1 - Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Newsroom

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League. Το «μενού» του Σαββάτου (5/10) περιλαμβάνει πέντε συνολικά παιχνίδια, ενώ η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει την Κυριακή (6/10) με τα ματς ΑΕΚ-Κολοσσός και Λαύριο- Παναθηναϊκός.

Αναλυτικότερα, ο Πανιώνιος μετά την ήττα του από τον Κολοσσό θα παλέψει για την πρώτη του νίκη του στο πρωτάθλημα απέναντι στον δυναμικό Ήφαιστο Λήμνου που προέρχεται από εντός έδρας νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο.

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ρέθυμνο που επίσης αναζητά το πρώτο θετικό αποτέλεσμα. Αυτή θα είναι η έβδομη αναμέτρηση στην ιστορία των δυο ομάδων με την ομάδα της Κρήτης να μετράει τέσσερις νίκες.

Ο Προμηθέας θα είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη απέναντι στον νεοφώτιστο Ιωνικό Νίκαιας που έγινε η πρώτη ομάδα για φέτος που προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε λύση της συνεργασία της με τον Στέργιο Κουφό.

Στην Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ μετά ήττα στην πρεμιέρα από τον Άρη υποδέχεται την Λάρισα. Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο Ιβανώφειο με τον Ηρακλή να υποδέχεται τον Άρη. Λίγες ημέρες πριν οι δυο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες και σε ματς Κυπέλλου με τους κυανόλευκους να κερδίζουν στο Αλεξάνδρειο.

Το πρόγραμμα της 2η αγωνιστικής

Σάββατο 5/10

15.45 Πανιώνιος-Ήφαιστος Λήμνου (ΕΡΤ2)

15.45 Ρέθυμνο-Περιστέρι(ΕΡΤ2)

15.45 Προμηθέας-Ιωνικός Νίκαιας (ΕΡΤ2)

16.15 ΠΑΟΚ-Λάρισα (ΕΡΤ2)

18.15 Ηρακλής-Άρης (ΕΡΤ2)

Κυριακή 6/10

17.00 ΑΕΚ-Κολοσσός (CosmoteSports 4)

17.00 Λαύριο Παναθηναϊκός (ERT Spors).

ΛάρισαΑρηςΠανιώνιοςΙωνικός ΝικαίαςBasket LeagueΠΑΟΚμπάσκετΠρομηθέαςΗρακλήςΡέθυμνο