Αθλητισμός|06.10.2019 17:20

Ηταν... Ατρόμητος στον Βόλο νικώντας με ολική ανατροπή!

Newsroom

Ηταν να μην κάνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος την περασμένη αγωνιστική επί του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Περιστερίου ήταν και πάλι εξαιρετική, και μολονότι βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 36' από τον Βόλο, εν τέλει επικράτησε 2-3 και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια ομάδα που αποτελεί μια απ' τις ευχάριστες εκπλήξεις της Superleague.

Το πρώτο ημίχρονο είχε καταπληκτική εξέλιξη. Ο Βόλος μπήκε στο παιχνίδι πολύ δυναμικά ανοίγοντας το σκορ (1-0) μόλις στο 7' με θαυμάσιο σουτ του Τόρες έξω από την περιοχή. Η κυριαρχία της ομάδας της Μαγνησίας συνεχίστηκε καθώς στο 36' και πάλι ο εξαιρετικός Τόρες με μια απίθανη κούρσα 60 μέτρων (!), πέρασε όποιον παίκτη του Ατρομήτου βρήκε μπροστά του και πλάσαρε εύστοχα «γράφοντας» το 2-0.

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα εξελισσόταν σε τυπική διαδικασία για τον Βόλο, η ομάδα του Περιστερίου έβγαλε αντίδραση. Αρχικά στο 39' ο Ανδρούτσος με θαυμάσια ντρίμπλα και ωραίο σουτ μείωσε σε 2-1 και πέντε λεπτά αργότερα (44') ο Μανούσος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, το οποίο πάντως καταλογίστηκε με καθυστέρηση.

Την ώρα που το παιχνίδι εξελισσόταν στην άλλη πλευρά του γηπέδου, ο διαιτητής ειδοποιήθηκε από τον VAR να σπεύσει στην οθόνη για να διαπιστώσει αν υπήρχε πέναλτι στο... αγκάλιασμα του Δημόπουλου στον Γούτα. Και η παράβαση καταλογίστηκε...

Το β' ημίχρονο άρχισε πιο νωχελικά και για τις δυο ομάδες αλλά ο Ατρόμητος βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην ολική ανατροπή. Στο 62' ο Γιακουμάκης έβαλε στην πλάτη του τον Μπασόνγκ, ο οποίος παρά τις προσπάθειές του δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον άσο των Περιστεριωτών απ' το να σκοράρει και να μετατρέψει το 2-0 σε 2-3.

Βόλος: Γκαραβέλης, Λύρατζης, Δημόπουλος (45' Διαμαντής), Μπασόνγκ, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ατιγιάτ (58' Γέντρισεκ), Μουνίθ (66' Μυστακίδης), Τόρες, Μάντζης.

Ατρόμητος: Μανδάς, Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα, Κιβρακίδης, Γιακουμάκης (86' Ενσικουλού), Ανδρούτσος, Μανούσος (73' Γκάλο), Κατράνης, Ρισβάνης, Ρόσα (66' Ουγκράι).

ΑτρόμητοςSuperLeagueποδόσφαιροΒόλος ΝΠΣ