Αθλητισμός|06.10.2019 19:52

Ο εκπληκτικός ΟΦΗ «προκλήθηκε» και «έλιωσε» τον Πανιώνιο στην Κρήτη

Newsroom

Βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά πραγματοποιώντας ακόμη μια τρομερή εμφάνιση, ο ΟΦΗ «έλιωσε» τον Πανιώνιο με 4-1 και βρέθηκε στην πρώτη 4αδα της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. Αντίθετα οι Νεοσμυρνιώτες έμειναν βυθισμένοι στην τελευταία θέση και στο -2 ενώ στο 39' σωστά τους ακυρώθηκε γκολ μέσω της χρήσης VAR.

O Πανιώνιος μπήκε δυνατά στον αγώνα και με τον Αραμπούλι άνοιξε το σκορ στο 9'. Ο Γεωργιανός βγήκε στον κενό χώρο απέναντι στον Σωτηρίου πλάσαρε και έκανε το 0-1. Ο ΟΦΗ πιέστηκε και αντέδρασε σωστά με τους Ναμπί, Σεμέντο και Τσιλιανίδη να φτιάχνουν όλο το παιχνίδι της κρητικής ομάδας.

Η πρωτοβουλία των κινήσεων δικαιώθηκε στο 31' όταν ο Σεμέντο με προβολή έκανε το 1-1. Ο Πανιώνιος πανηγύρισε πρόσκαιρα γκολ του Παπανικολάου στο 39' αλλά ο διαιτητής Θανάσης Σέζος από το Κιλκίς συμβουλεύτηκε το VAR που βεβαίωσε σε δεύτερο χρόνο το πάτημα του Παπαγεωργίου στον Σεμέντο. Χρεώθηκε αντικανονικό κλέψιμο της μπάλας από τον αμυντικό του Πανιωνίου και το γκολ ακυρώθηκε μέσα σε διαμαρτυρίες από τους φιλοξενουμένους.

Χαριστική βολή

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ έδειξε αποφασισμένος για τη νίκη και με την κατοχή της μπάλας στο 70% κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 55' με γκολ του Νέιρα.

Η ομάδα του Ηρακλείου «κλείδωσε» τη νίκη στο 71' με τον Τσιλιανίδη και το τελικό σκορ (4-1) διαμορφώθηκε στο 82' με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σεμέντο. Ο Σακόρ και ο Σωτηρίου χρεώθηκαν με κίτρινες κάρτες από τον ΟΦΗ και οι Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Σαραμαντάς,  Καμαρά για τον Πανιώνιο.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (77′ Κουτρουμπής), Νέιρα (85′ Στάικος), Σακόρ, Τσιλιανίδης, Ναμπί (82′ Μάνος), Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Παπαγεωργίου (79′ Δούμτσιος), Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μακσίμοβιτς, Τσιλούλης (59′ Καμαρά), Παπανικολάου (86′ Μασούρας), Μιλόγεβιτς, Αραμπούλι.

ΠανιώνιοςΟΦΗποδόσφαιροSuperLeague