Αθλητισμός|07.10.2019 19:39

ΠΑΟΚ: Ρήξη μηνίσκου ο Βαρέλα - Νοκ άουτ για τουλάχιστον ενάμιση μήνα!

Newsroom

Για τουλάχιστον ενάμιση θα στερηθεί ο ΠΑΟΚ τις πολύτιμες υπηρεσίες του Φερνάντο Βαρέλα. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και οι αρχικοί φόβοι για ζημιά στον μηνίσκο επιβεβαιώθηκαν και με τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ υπέστη ρήξη του σώματος του έξω μηνίσκου. Ο τρόπος αποκατάστασης του τραυματισμού, που θα κρίνει και τον χρόνο απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, θα αποφασιστεί εντός των επόμενων ημερών.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ θα συζητήσει με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας για να αποφασίσει αν θα αντιμετωπίσει συντηρητικά τον τραυματισμό ακολουθώντας αποθεραπεία ή αν θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να δώσει οριστική λύση. Φαίνεται όμως ότι προκρίνεται η επεμβατική λύση... Ο Βαρέλα είναι βέβαιο πως θα χάσει τα ματς με Λαμία, Βόλο και Παναθηναϊκό.

Η σύζυγός του, Αντρέια, σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενη στον τραυματισμό του: «Την προηγούμενη σεζόν έπαιξες τον τελικό απέναντι στην ΑΕΚ, όντας τραυματίας. Έμεινες στον αγώνα και στα 90 λεπτά. Χθες, όντας πάλι τραυματίας, έμεινες και πάλι μέχρι το τέλος του αγώνα. Είτε πονάς είτε όχι, κανείς δεν σε σταματά. Είσαι ο ήρωας μου, θα επιστρέψεις πιο δυνατός από ποτέ».

Super League 1ποδόσφαιροΠΑΟΚΦερνάντο Βαρέλα