Αθλητισμός|08.10.2019 16:08

Κερδίζει τη μάχη της τηλεθέασης το ανανεωμένο και αιχμηρό Total Football

Newsroom

Η νέα έκδοση του Total Football στο Open κερδίζει ολοένα και περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό. Μόλις την τρίτη Κυριακή που η αθλητική εκπομπή του Open βρίσκεται στον «αέρα», κατέγραψε εντυπωσιακά νούμερα, επικρατώντας στη μάχη της τηλεθέασης τόσο στο δυναμικό όσο και στο ανδρικό κοινό.

Η σαρωτική νίκη του Total Football αποτυπώνεται στο δυναμικό (εμπορικό) κοινό, όπου έκανε μέσο όρο 7,7%, συγκεντρώνοντας μάλιστα 9,7% σε ένα τέταρτο! Την ίδια ώρα, η Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ κατέγραψε, στο ίδιο κοινό, μέσο όρο 3,3%, με peak τετάρτου 4,2%.

Η κυριακάτικη αθλητική εκπομπή του Open είχε υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης και στο ανδρικό κοινό, έχοντας μέσο όρο 9,8% αντί 5,5% της Αθλητικής Κυριακής. Μάλιστα, το Total Football κατέγραψε πέντε τέταρτα με διψήφιο ποσοστό στους άνδρες (φτάνοντας μέχρι και το 12,8%), ενώ το αντίστοιχο πρόγραμμα της ΕΡΤ δεν έπιασε διψήφιο μέσο όρο σε κανένα τέταρτο.

Το νέο, ανανεωμένο και… αιχμηρό Total Football αρχίζει να μετατρέπεται σε συνήθεια για τον Ελληνα φίλαθλο καθώς παρουσιάζει την ποδοσφαιρική-αθλητική επικαιρότητα με μια φρέσκια και σύγχρονη οπτική. Δίχως μονοτονία και χωρίς να κουράζει τον τηλεθέατη, η εκπομπή που παρουσιάζουν ο Πάνος Βόγλης και η Χριστίνα Βραχάλη, αποτελεί κάτι διαφορετικό στην ελληνική τηλεόραση και δη στα αθλητικά προγράμματα.

Το Total Football όμως κυρίως ξεχωρίζει για τις αιχμηρές απόψεις του και για το γεγονός ότι ξεφεύγει από τα κλασικά ποδοσφαιρικά κλισέ των αθλητικών εκπομπών. Εχοντας για πρωταγωνιστές δύο ιερά τέρατα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως είναι ο Κριστόφ Βαζέχα και ο Τάσος Μητρόπουλος, η κυριακάτικη αθλητική εκπομπή του Open ήρθε για να μείνει στην κορυφή των τηλεθεάσεων και να γίνει η νέα συνήθεια για τον Ελληνα φίλαθλο.

Κριστόφ ΒαζέχαΤάσος ΜητρόπουλοςTotal FootballOpen TV