Αθλητισμός|10.10.2019 11:24

Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ Άνταμ Σμιθ ραπάρει με τον Ζακ Λεντέι(vid)

Newsroom

Ο νεός Aμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚΆνταμ Σμιθ, πέτυχε 52 πόντους στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Basket League και βρίσκεται στην 1η θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο βραχύσωμος για τα σύγχρονα μπασκετικά δεδομένα (ύψους 1,85 μ.) Αμερικανός δείχνει να έχει προσαρμοστεί με το «καλημέρα» στο νέο του περιβάλλον, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον ρόλο του… αρχισκόρερ της ομάδας του Κώστα Φλεβαράκη.

Άλλωστε, δύο φορές στο παρελθόν έχει χριστεί πρώτος σκόρερ της Α2 του ιταλικού πρωταθλήματος. Αυτό που δίνει μεγάλη ισορροπία στη ζωή του 27χρονου καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ είναι η μουσική. Ο Άνταμ Σμιθ γράφει, τραγουδά ραπ μουσική και δημοσιεύει τραγούδια και βίντεοκλιπ στο κανάλι που διατηρεί στο YouTube με το όνομα «Άνταμ Τέρελ». Εκεί κυκλοφόρησε, μάλιστα, και το νέο του άλμπουμ (από τις 20 Σεπτεμβρίου).

Τον γκαρντ του ΠΑΟΚ βοήθησαν αρκετοί παίκτες, φίλοι του Σμιθ. Ένας από αυτούς είναι ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού και νυν της Ζαλγκίρις Κάουνας Ζακ ΛεΝτέι. Η γνωστή μπασκετική ιστοσελίδα «Sportando» είχε αναφέρει πως, πέραν του ΛεΝτέι, τον Σμιθ βοήθησαν και άλλοι παίκτες στα φωνητικά, όπως ο Έρικ Γκριν, ο Τρέι Γκόλντεν, ο Τζάρελ Έντι κι ο Μπράντον Σέροντ.

Ο Σμιθ θυμίζουμε πως είναι απόφοιτος του Georgia Tech και στην Ευρώπη αγωνίζεται από το 2016 έχοντας παίξει σε Τουρκία, Γαλλία, Ιταλία. Πέρυσι έπαιζε στην Α2 της Ιταλίας (Ραβένα) όπου είχε 24 πόντους, 2,9 ασίστ και 3,9 ριμπάουντ σε 33 ματς. Αρχές Σεπτεμβρίου ο γκαρντ του ΠΑΟΚ είχε ανεβάσει στο ΥouΤube το τραγούδι του: «Across The Pond».

Δείτε τον Αμερικανό του ΠΑΟΚ να ραπάρει και να σκοράρει:

    

Basket LeagueμπάσκετΠΑΟΚ