Αθλητισμός|08.10.2019 17:03

Παναθηναϊκός: Απολογήθηκε ο Μολό σε Δώνη-Νταμπίζα

Newsroom

Έγινε το μεσημέρι της Τρίτης συζήτηση ανάμεσα στον Γιαν Μολό και τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα, με τους τρεις άνδρες να συμφωνούν πως υπάρχει από κοινού διάθεση για μια νέα αρχή, μετά τη σοβαρή κρίση που πέρασε η σχέση του Γάλλου ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μολό, στη διάρκεια της συνάντησης, έδειξε να έχει κατανοήσει το λάθος στο οποίο υπέπεσε, ενώ από την πλευρά του ο προπονητής των «πρασίνων» ξεκαθάρισε προς τον Μολό πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός απέναντι στη διαδικασία και στους κανόνες του κλαμπ.

Όλες οι πλευρές συμφώνησαν πως υπάρχει διάθεση για μία νέα αρχή στη συνεργασία τους και πλέον αναμένεται να φανεί κατά πόσον ο Μολό θα δείξει και στην πράξη πως έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά του(σ.σ.: είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα στο παιχνίδι με την Ξάνθη). Άλλωστε, σε διαφορετική περίπτωση όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και αυτό της διακοπής συμβολαίου.

Σημειώνεται πως ο Μολό αντιμετωπίζει ένα οικογενειακό πρόβλημα και για τον λόγο αυτόν αναμένεται στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας να μεταβεί στο Παρίσι, παίρνοντας από τον Παναθηναϊκό διήμερη άδεια. 

Πηγή: sdna.gr

ποδόσφαιροΝίκος ΝταμπίζαςΠαναθηναϊκόςΓιοάν ΜολόΓιώργος Δώνης