Αθλητισμός|11.10.2019 20:04

Φαν’τ Σιπ: «Nα δούμε νέους παίκτες να κάνουν το βήμα παραπάνω»

Newsroom

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου στη Ρώμη για τα στοιχεία εκείνα που περιμένει να δει από τους ποδοσφαιριστές του κόντρα στην Ιταλία, αλλά και την απόφαση του να προχωρήσει σε αλλαγές στις κλήσεις του.

Για τη δουλειά του Μαντσίνι και τις σκέψεις του για την Ελλάδα: «Ο Μαντσίνι έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά για να φέρει την Ιταλία σε αυτό το σημείο και το έκανε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μένει να δούμε τι μπορούμε εμείς να κάνουμε. Στόχος μου είναι να αντιστρέψω την κατάσταση και να προκριθούμε στο Μουντιάλ του Κατάρ. Θέλω να δω ποιοι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι για να ανταποκριθούν στα παιχνίδια».

Για την εμπειρία του από την Ιταλία και για το πως θέλει να χρησιμοποιήσει τα παιχνίδια αυτά: «Όσον αφορά την εμπειρία μου από την Ιταλία θυμάμαι τα ματς με τη Σαμπντόρια. Στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας θέλω να δω τι μπορούν να κάνουν τα υπόλοιπα παιδιά. Ξέρω τι μπορούν να κάνουν ο Σωκράτης και ο Μανωλάς, θέλω να δω και τους άλλους. Μίλησα μαζί τους και τους εξήγησα ότι δεν θα είναι σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα είναι ξανά στην Εθνική ομάδα».

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

εθνική ΕλλάδαςποδόσφαιροEuro 2020Τζον Φαν 'τ Σχιπ