Αθλητισμός|14.10.2019 13:57

Έπιασε δουλειά στον Άρη ο Ένινγκ- Πρώτο τετ α τετ με τους παίκτες(pics)

Newsroom

Μετά το παραθώνιο μήτινγκ ενημέρωσης με στελέχη της ΠΑΕ Άρης, ο Μίκαελ Ένινγκ, νέος τεχνικός των κιτρινόμαυρων είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τους ποδοσφαιριστές του. Τον Γερμανό τεχνικό παρουσίασε στους παίκτες ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Άγγελος Χαριστέας:

«Ο κύριος Ενινγκ είναι ο νέος μας προπονητής. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη και θέλω όλοι μας να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί γρήγορα και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα».

Ο νέος τεχνικός των κιτρίνων από την πλευρά του είπε: ««Η πρώτη εικόνα που έχω για την ομάδα είναι ότι είστε καλοί παίκτες. Ξέρω πολλά πράγματα για το καθένα ατομικά αλλά και για την ομάδα συνολικά . Έχω δει αρκετά παιχνίδια. Ο καθρέπτης όλων μας είναι μέσα στο γήπεδο . Εκεί φαίνεται η αλήθεια για όλους .

Θα γνωριστούμε καλύτερα μέρα με τη μέρα και είμαι πεπεισμένος ότι όλα θα πάνε καλά . Η πόρτα μου είναι ανοικτή για όλους, για οτιδήποτε σας απασχολεί και θέλετε να συζητήσουμε. Από εσάς θέλω δυο πράγματα κάθε μέρα . Πρώτον το 100% στις προπονήσεις και δεύτερον θέλω να βλέπω χαμογελαστά πρόσωπα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

T

Μίχαελ ΕνινγκΑρηςποδόσφαιρο