Παναθηναϊκός: Αποφάσισε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 5 εκατ. ευρώ
NewsroomΝέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 5 εκατ. ευρώ, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη διάρκεια της σημερινής (14/10) συνεδρίασης. Αφού πιστοποιήθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία ολοκληρώθηκε στις 3 Οκτωβρίου, ορίστηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ για τις 4 Νοεμβρίου με θέμα την νέα αύξηση.
Αναλυτικά η πρόσκληση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε έκτακτη Γενική Συνέλευση έχει ως εξής:
«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ των Μετόχων σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση.
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της Εταιρείας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 04η του μηνός Νοεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία της Εταιρείας επί της Λεωφόρου Πεντέλης & Πηλέως αρ. 3, Βριλήσσια, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:
1) Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας μέχρι του ποσού των 5.000.010,00 ευρώ με καταβολή μετρητών στον ειδικό λογαριασμό της εταιρείας, ή εάν το ποσό δεν καταβληθεί στον ειδικό λογαριασμό, με κατάθεση ποσού που δαπανήθηκε για τους σκοπούς της εταιρείας και με συμψηφισμό χρέους της εταιρείας προς τον καταβάλλοντα εισφορά με έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας.
Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μίας ψήφου.
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα την 11η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ. στην έδρα της εταιρείας και στα γραφεία της επί της Λεωφόρου Πεντέλης & Πηλέως αρ. 3, Βριλήσσια, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των ιδίων ως άνω θεμάτων ημερήσιας διάταξης χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.
Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 04ης Νοεμβρίου 2019 ή στην επαναληπτική συνεδρίαση αυτής στις 11 Νοεμβρίου 2019 οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο Ταμείο της Εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλουν τα αποδεικτικά έγγραφα κατάθεσης, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων στα γραφεία της Εταιρίας πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης».
- Οι αγρότες έστειλαν τη λίστα με τα αιτήματά τους στον Μητσοτάκη - Όλα όσα ζητούν
- Σίδνεϊ: Ποιος είναι ο ήρωας περαστικός που αφόπλισε τον δράστη - «Τον λένε Αχμέντ και τον πυροβόλησαν δύο φορές»
- Ηλεία: Τραγικός επίλογος για την εξαφάνιση του 62χρονου - Κυνηγός εντόπισε τη σορό του
- Άνδρας είχε στο σπίτι του μετεωρίτη 4,6 δισεκατομμυρίων ετών γιατί νόμιζε πως ήταν... χρυσός