Ελλάδα|14.12.2025 15:55
Ηλεία: Τραγικός επίλογος για την εξαφάνιση του 62χρονου - Κυνηγός εντόπισε τη σορό του
NewsroomΜπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε κυνηγός στην ευρύτερη περιοχή του Γρύλλου Κρεστένων, στην Ηλεία, καθώς εντόπισε μία ανθρώπινη σορό το πρωί της Κυριακής.
Σύμφωνα με το ilia.news, στο σημείο πήγαν αστυνομικοί, προκειμένου να γίνει αυτοψία όπου και διαπιστώθηκε ότι η σορός ανήκει στον 62χρονο αγνοούμενο Βασίλη Γιαννόπουλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, η σορός του 62χρονου, δεν φέρει κάποια εμφανή σημάδια τραυμάτων και για την ώρα έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.
Ωστόσο θα διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή για να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του 62χρονου. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Α.Τ. Κρεστένων οι αστυνομικοί του οποίου είχαν αναλάβει το βάρος των ερευνών τις προηγούμενες ημέρες.
Διαβάστε ακόμη
- Οι διαφορετικές γραμμές Τραμπ - Νετανιάχου στον πόλεμο: Η νίκη τύπου Βενεζουέλας, τα ιρανικά πετρέλαια και το «μέχρι τέλους»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης όταν ιρανικός πύραυλος πέφτει σε δρόμο στο Ισραήλ
- Παρουσιάστηκε ο 19χρονος φίλος του οπαδού του ΠΑΟΚ - Θα καταθέσει για τη δολοφονία
- «Πουλούσε πάγο και σε Εσκιμώους»: Βρετανική εταιρεία έκλεισε και άφησε φέσια 2 εκατ. λιρών