Αθλητισμός|19.10.2019 12:23

Συμφωνία Παναθηναϊκού-Χατζηγιοβάνη μόλις έφυγε ο Νταμπίζας

Newsroom

Λίγες ώρες μετά την απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διευθετεί μια υπόθεση που απασχόλησε έντονα τον σύλλογο το προηγούμενο διάστημα και είχε να κάνει με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Ο ταλαντούχος εξτρέμ, μετά από διαπραγματεύσεις με τους «πράσινους», συμφώνησε στην ανανέωση του συμβολαίου του για επιπλέον τρία χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου ο Γιώργος Δώνης είχε δηλώσει πως ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αποχωρήσει. Τελικά, το κλίμα στις συζητήσεις άλλαξε, ο Χατζηγιοβάνης έριξε τις οικονομικές του απαιτήσεις, αποδεικνύοντας έμπρακτα την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Μόλις ο εκπρόσωπος του παίκτη επιστρέψει από το εξωτερικό, η συμφωνία θα πάρει και επίσημη μορφή με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Ουσιαστικά φαίνεται πως η στάση που τήρησε ο Νταμπίζας το προηγούμενο διάστημα στις συζητήσεις τόσο με τον παίκτη όσο και με τον εκπρόσωπό του είχε παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε να απομακρυνθούν οι δυο πλευρές, μολονότι εξαρχής ο Χατζηγιοβάνης είχε ως βασική πρόθεση την παραμονή του στον Παναθηναϊκό.

ΠαναθηναϊκόςΤάσος Χατζηγιοβάνηςποδόσφαιρο