Αθλητισμός|20.10.2019 18:47

Ο Αστέρας «καθάρισε» τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με «σουτ τηλεφώνημα»!

Newsroom

Αν ο θρυλικός σπορτκάστερ και μετέπειτα Ευρωβουλευτής, Μανόλης Μαυρομάτης, μετέδιδε τηλεοπτικά την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης, ενδεχομένως να έκανε λόγο για ένα «σουτ τηλεφώνημα» που έκρινε τον τελικό νικητή.

Αλλωστε χάρη σε μια τέτοια... συστημένη εκτέλεση φάουλ του Μαρκ Φερνάντεθ στο 44' ο Αστέρας, πέτυχε το πρώτο του γκολ στη Νέα Σμύρνη μετά το 2014 (!), πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρώτη του νίκη έπειτα από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα και μόλις τη δεύτερη στην εφετινή Super League.

To τελικό 0-1... ξεκόλλησε τους Αρκάδες από την ουρά της βαθμολογίας, όχι όμως και τον Πανιώνιο που παραμένει στο -2 λόγω της ποινής που κουβαλάει απ' το ξεκίνημα της σεζόν. Το κλίμα ήταν βαρύ για τους «κυανέρυθρους» με το σφύριγμα της λήξης καθώς οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους φίλους της ομάδας.

Στο 90' φινάλε του αγώνα ο Κόρμπος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Κότνικ (19' Μαλέρμπ), Μασούρας, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος (58' Παπαγεωργίου), Κόρμπος, Παπανικολάου (73' Σιντί Αλί), Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Δούμτσιος, Αραμπούλι.

Αστέρας Τρίπολης (Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Μαρτίνες, Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Βαλιέντε, Καπίγια, Σίτο (85' Κώτσιρας), Ριέρα (53' Μπόρχα Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ, Χαουρέγκι (87' Μπαράλες).

SuperLeagueΑστέρας ΤρίποληςποδόσφαιροΠανιώνιος