Αθλητισμός|21.10.2019 22:37

Super League: Μάχη Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ - Η βαθμολογία και το ντέρμπι που ακολουθεί

Newsroom

Η αήττητη πορεία του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ συνεχίζεται στο πρωτάθλημα της Super League. Οι δυο ομάδες έχουν ξεχωρίσει ήδη στη μάχη του τίτλου έχοντας οι μεν «ερυθρόλευκοι» μόλις μια βαθμολογική απώλεια, οι δε «ασπρόμαυροι» δύο. Ο Ολυμπιακός που επικράτησε δύσκολα του ΟΦΗ (2-1) βρίσκεται στο +2 από τον ΠΑΟΚ που ήταν καταιγιστικός στο ξεκίνημα του αγώνα με τη Λαμία (3-0) σκοράροντας τρία γκολ σε 11 λεπτά.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 3-2 του Βόλου στη Ριζούπολη, όπως κι ο Παναθηναϊκός που πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ατρόμητου χάρη σε γκολ του Χατζηγιοβάνη (0-1), αλλά κι ο Αρης, ο οποίος σταμάτησε την εντυπωσιακή πορεία της Ξάνθης στα Πηγάδια (0-1).

Επίσης, ο Αστέρας Τρίπολης ξεκόλλησε από την ουρά της βαθμολογίας, όπου βύθισε ακόμη περισσότερο τον Πανιώνιο (0-1), ενώ ισόπαλο έληξε το ματς του Παναιτωλικού με την ΑΕΛ (2-2)

Η μάχη του τίτλου κορυφώνεται δεδομένου ότι την επόμενη αγωνιστική (8η) είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 27 Οκτωβρίου το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο ΠΑΟΚ θα δοκιμαστεί στην έδρα του Βόλου κι ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ.

Αποτελέσματα

Επόμενη αγωνιστική

Βαθμολογία

SuperLeagueΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚ