Αθλητισμός|21.10.2019 21:08

Εξαλλος ο Ρόι Κιν στο Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: «Τι τους αγκαλιάζετε; Πάτε για πόλεμο» (vid)

Newsroom

Ποιος είδε τον Ρόι Κιν και δεν τον φοβήθηκε; Ο παλαίμαχος Ιρλανδός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος φημιζόταν για το δυναμικό παιχνίδι του, παραμένει σκληρός κι εκτός γηπέδων μολονότι τα χρόνια έχουν περάσει. Ο Κιν, ο οποίος πλέον έχει ρόλο τηλεσχολιαστή στο αγγλικό sky sports, λίγο προτού εισέλθει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ στον αγωνιστικό χώρο του Ολντ Τράφορντ για το παραδοσιακό αγγλικό ντέρμπι που έληξε ισόπαλο (1-1), είδε τους παίκτες των δύο ομάδων να αγκαλιάζονται, να φιλιούνται και να αστειεύονται. 

Και δεν κρατήθηκε. Όταν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι στο στούντιο τον είδαν να αντιδρά και να... δαγκώνεται, τον ρώτησαν τι είναι αυτό που τον ενοχλεί. Κι ο Κιν... απασφάλισε: «Πηγαίνεις σε πόλεμο. Δεν αγκαλιάζεσαι, δεν φιλιέσαι. Δεν κοιτάς καν τον αντίπαλο. Πηγαίνεις σε μάχη εναντίον του».

Κι όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής τον ρώτησε αν άλλαξε το παιχνίδι, απάντησε: «Οχι δεν άλλαξε τόσο το παιχνίδι, οι παίκτες άλλαξαν. Πας σε πόλεμο με αυτούς τους παίκτες, δεν αγκαλιάζεσαι. Μιλήστε μετά το παιχνίδι ή μάλλον μην μιλάτε ούτε μετά το παιχνίδι» είπε ο Κιν, προκαλώντας τα γέλια τόσο του Ζοζέ Μουρίνιο που βρισκόταν δίπλα του, όσο και του Γκρέιαμ Σούνες, ο οποίος θέλοντας να... ερεθίσει ακόμη περισσότερο τον οξύθυμο Ιρλανδό είπε γελώντας: «Ισως αλλάξουν και φανέλες στο ημίχρονο»...

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Ρόι ΚινΛίβερπουλΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντPremier Leagueποδόσφαιρο