Γ. Σαββίδης: «Η Νέα Τούμπα θα έχει μίνιμουμ 40.000 θέσεις»
Αντώνης ΤσακαλέαςΗ ανάρτηση του Γιώργη Σαββίδη που αφορούσε τη συνάντηση του πατέρα του, Ιβάν, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έφερε αρκετές ερωτήσεις φίλων του «Δικεφάλου του Βορρά», που αφορούσαν, τι άλλο, τα σχέδια τη Νέα Τούμπα.
Ο γιος του πρόεδρου και μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του, καθώς δεν έγινε το παραμικρό σχόλιο για τη συγκεκριμένη συνάντηση, πλην ενός που αφορούσε τη χωρητικότητα του νέου σταδίου. Ο Γιώργης Σαββίδης, από τη πρώτη στιγμή φαίνεται πως θέτει τον πήχη ψηλά όσον αφορά τις θέσεις του σταδίου. «Θα έχει μίνιμουμ 40.000 θέσεις» αρκέστηκε να σχολιάσει.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι κινήσεις των «ασπρόμαυρων» προς την κατεύθυνση της Νέας Τούμπας κινούνται σε δυο άξονες. Ο πρώτος έχει να κάνει με το ειδικό χωρικό σχέδιο, το οποίο βάσει χρονοδιαγράμματος θα πάρει έγκριση στις αρχές του 2020, και ο δεύτερος με τη συμφωνία που θα πρέπει να επιτευχθεί με το Καυτανζόγλειο στάδιο για τη χρήση του το διάστημα που θα γίνονται τα έργα ανακατασκευής της Τούμπας.
- Ποια μέτρα στήριξης εξετάζει η κυβέρνηση και τι θα κρίνει τις τελικές αποφάσεις
- Έρχονται απεργίες διαρκείας στα ταξί - Το υπουργείο παραπέμπει στο... μέλλον κρίσιμες ρυθμίσεις για ΕΙΧ με οδηγό
- Η «απειλητική» δήλωση του Ταλ Ντίλιαν που δυσκολεύει την κυβέρνηση, η επίθεση των Ουκρανών σε ελληνικό πλοίο και το κόμμα Τσίπρα που έχει ήδη προβλήματα
- Ο Τραμπ προβλέπει «πολύ κακό μέλλον» για το ΝΑΤΟ αν τα μέλη δεν βοηθήσουν να ανοίξει το Στενό του Ορμούζ