Αθλητισμός|22.10.2019 10:33

Τζάμπολ στο NBA: Ο mvp Αντετοκούνμπο και τα μεγάλα «ραντεβού» της σεζόν

Newsroom

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη μιας ακόμη σεζόν που αναμένεται συναρπαστική στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο υπερμαραθώνιος του ΝΒΑ ξεκινάει την Τρίτη 22 Οκτωβρίου (ξημερώματα Τετάρτης 23/10 για την Ελλάδα) με δύο παιχνίδια.

Το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων εστιάζεται κυρίως στην προσπάθεια των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της παρέας του που θα ψάξουν και πάλι την υπέρβαση. Η κανονική περίοδος, κατά την οποία η κάθε μια από τις 30 ομάδες θα παίξει 82 παιχνίδια, θα ολοκληρωθεί στις 15 Απριλίου του 2020, ενώ συνολικά θα διεξαχθούν 1.230 ματς!

Ας δούμε μερικές από τις πιο «καυτές» ημερομηνίες για την σεζόν 2019-20 στο ΝΒΑ:

22 Οκτωβρίου 2019

Το… πρώτο πιάτο (ξημερώματα Τετάρτης στις 23/10 για την Ελλάδα) περιλαμβάνει  την αναμέτρηση των πρωταθλητών Τορόντο Ράπτορς  στην «Scotiabank Arena» απέναντι στους Πέλικανς που έχουν πλέον στο δυναμικό τους τον Ζάιον Ουίλιαμσον  το νούμερο 1 του φετινού ντραφτ. Την ίδια μέρα οι Κλίπερς θα αντιμετωπίσουν τους Λέικερς στο «Staples Center» στο μεγάλο ντέρμπι του Λος Άντζελες.

24 Οκτωβρίου 2019

Η μονομαχία Γιάννη εναντίον Χάρντεν …ζυγώνει σε ένα παιχνίδι (Χιούστον Ρόκετς-Μιλγουόκι Μπακς) που περιμένουν όλοι ειδικά μετά τα παράπονα που εξέφρασε ο Χάρτνεν σχετικά με την κατάκτηση του βραβείου  MVP από τον Αντετοκούνμπο. Την ίδια μέρα όμως έχουμε άλλο ένα μεγάλο ματς και πιο συγκεκριμένα αυτό των Κλίπερς του πρωταθλητή πέρσι Κάουι Λέοναρντ κόντρα στον Στεφ Κάρι των Γουόριορς.

11 Νοεμβρίου 2019

Είναι η ημερομηνία κατά την οποία οι Σαν Αντόνιο Σπερς έχουν ήδη ανακοινώσει πως θα είναι αφιερωμένη στον Τόνι Πάρκερ. Θα γίνει απόσυρση της φανέλας του(νούμερο 9) ενώ θα υπάρξει και σχετικό event με καλεσμένους πολλούς πρώην συμπαίκτες του.

11 Δεκεμβρίου 2019

Οι πρωταθλητές Ράπτορς θα τεθούν αντιμέτωποι με τον παίκτη που τους οδήγησε στην κορυφή, τους Κλίπερς του Καουάι Λέοναρντ

12 και 14 Δεκεμβρίου 2019

Το ΝΒΑ πάει…Μεξικό. Εκεί θα φιλοξενηθούν δυο αγώνες και πιο συγκεκριμένα αυτοί των Ντάλας Μαβερικς και των Ντιτρόιτ Πίστονς όπως και αυτοί των Σαν Αντόνιο Σπερς με τους Φοίνιξ Σανς.

25 Δεκεμβρίου 2019

Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του ΝΒΑ περιλαμβάνει πέντε αγώνες και πιο συγκεκριμένα αυτούς ανάμεσα σε Φιλάδέλφια 76ers- Μιλγουόκι Μπακς, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Χιούστον Ρόκετς, Κλίπερς-Λέικερς, Πέλικανς-Νάγκετς και Τορόντο Βοστώνη

24 Ιανουαρίου 2020

Το ΝΒΑ πάει… Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα Παρίσι. Στο «AccorHotels Arena» αναμετρηθούν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν, Σάρλοτ Χόρνετς.

14-16 Φεβρουαρίου, 2020

Το μεγάλο ραντεβού του All Star Game έχει δοθεί για την πόλη των ανέμων. Η πόλη του Σικάγο  και το «United Center» θα βρεθεί για ένα τριήμερο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

15 -18 Απριλίου 2020

Τέλος της κανονικής περιόδου και έναρξη των πλέι-οφ

4 Ιουνίου 2020

Έναρξη της σειράς των τελικών του ΝΒΑ

25 Ιουνίου 2020

Η ημερομηνία των ντραφτ για το 2020.

T
T
T
T

NBAΓιάννης Αντετοκούνμπομπάσκετ