Αθλητισμός|26.10.2019 23:51

ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα που έγινε... Κλοπ και η υπόκλιση του Γ. Σαββίδη (pic+vid)

Newsroom

Η μόδα Κλοπ και η... τρέλα της ΠΑΟΚτσήδικης εξέδρας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο επηρέασαν ακόμη και τον συνήθως ήρεμο Αμπελ Φερέιρα ο οποίος πρόσφερε ένα μοναδικό στιγμιότυπο στο φινάλε του νικηφόρου αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια.

Οι ποδοσφαιριστές είχαν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, όπου είχε μείνει ο Πορτογάλος τεχνικός για τις καθιερωμένες δηλώσεις στην κάμερα. Κι αφού ολοκλήρωσε, φεύγοντας για τα αποδυτήρια, θέλησε κι αυτός με τον τρόπο του να ευχαριστήσει τον κόσμο του Δικεφάλου για τη στήριξη του.

Κι έγινε κάτι σαν τον προπονητή της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ. Εγινε ένα με την εξέδρα δίνοντας τον ρυθμό σαν να χτυπούσε το τύμπανο, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται άμεσα, φωνάζοντας ρυθμικά: ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ενώ αμέσως μετά ο Φερέιρα αποθεώθηκε.

Δείτε παρακάτω το βίντεο: 

Λίγο αργότερα, τη δική του... υπόκλιση έκανε στον Αμπέλ Φερέιρα και ο Γιώργος Σαββίδης. Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανάρτησε φωτογραφία από το... show που έδωσε ο Φερέιρα με την εξέδρα, κάνοντας το δικό του σχόλιο, για το... μικρόβιο που κόλλησε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Σου κόλλησε το μικρόβιο... Καλωσόρισες», ανέφερε στο μήνυμά του ο Γιώργος Σαββίδης.

Πηγή: sdna.gr

ΠΑΟΚΑμπέλ ΦερέιραποδόσφαιροΒόλος ΝΠΣΓιώργος Σαββίδης