Αθλητισμός|27.10.2019 16:10

Εξαλλος ο Ομπράντοβιτς έγινε... μελιτζανί και χτύπησε παίκτη του (vids)

Newsroom

Ποιος είδε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και δεν τον φοβήθηκε. Στη διάρκεια του τουρκικού ντέρμπι μεταξύ της Γαλατασαράι και της Φενέρμπαχτσε, κι ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ (44-46), ο Σέρβος τεχνικός έγινε έξαλλος έπειτα από μια λανθασμένη επιλογή του Μελίχ Μαχμούτογλου.

Ο «Ζοτς» φώναξε κοντά του τον παίκτη της Φενέρ, ο οποίος τα άκουσε για τα καλά. Ο οργισμένος Ομπράντοβιτς πήρε το γνωστό... μελιτζανί χρώμα και σε έξαλλη κατάσταση δεν αρκέστηκε να τα... ψάλλει στον Μαχμούτογλου, ο οποίος δέχθηκε κι ένα ισχυρό χτύπημα στο στήθος από τον προπονητή του.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

T

Ο Ομπράντοβιτς έχει... παράδοση πάντως με τον Μαχμούτογλου, τον οποίο είχε ξαναχτυπήσει τον Ιανουάριο του 2018. Στη διάρκεια ενός τάιμ άουτ ο πολυνίκης κόουτς είχε χαστουκίσει τον αρχηγό της τουρκικής ομάδας!

Δείτε το περιστατικό:

Ο εκνευρισμός του Ομπράντοβιτς αποτυπώνεται και στην κακή πορεία της Φενέρ στο ξεκίνημα της σεζόν. Είναι ενδεικτικό πως η ομάδα του Ζοτς γνώρισε τη συντριβή από τη Γαλατά (83-64), ενώ έχει αρχίσει και με τρεις ήττες σε τέσσερις αγωνιστικές στη Euroleague.

μπάσκετΓαλατάσαραϊΤουρκίαΖέλικο ΟμπράντοβιτςΦενέρμπαχτσε