Αθλητισμός|28.10.2019 13:05

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού μέχρι το μεταξύ τους ντέρμπι

Newsroom

Νωρίς νωρίς στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν ξεχωρίσει και δείχνουν ότι δικαίως θεωρούνται τα μεγάλα φαβορί για τη διεκδίκηση του τίτλου. Ηδη, έπειτα από οχτώ αγωνιστικές, έχουν πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα στη βαθμολογία και με βάση τη δική τους εικόνα (αμφότεροι είναι αήττητοι) αλλά και των έτερων ομάδων, δύσκολα φαίνεται πως θα υπάρξει ανατροπή.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο +2 από τον «δικέφαλο», ενώ απομένουν τέσσερις αγώνες μέχρι την πρώτη εφετινή μεταξύ τους μάχη. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ για τη 12η αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μέχρι τότε τα παιχνίδια που θα έχουν προηγηθεί παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον ως προς το πού θα βρίσκεται η μεταξύ τους διαφορά την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 9η αγωνιστική, ενώ στη συνέχεια παίζουν Ολυμπιακός - Ατρόμητος και ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (10η αγωνιστική) και Πανιώνιος - Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - ΑΕΛ (11η αγωνιστική).

Το εφετινό πρωτάθλημα πάντως έχει την ιδιαιτερότητα πως για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά το τέλος της κανονικής περιόδου θα ακολουθήσουν πλέι οφ μεταξύ των έξι πρώτων προκειμένου να αναδειχθεί ο πρωταθλητής.

Πρόγραμμα

9η αγωνιστική

Ξάνθη – Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ– Παναθηναϊκός

10η αγωνιστική

Ολυμπιακός – Ατρόμητος

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

11η αγωνιστική

Πανιώνιος – Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

12η αγωνιστική

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Βαθμολογία

SuperLeagueΟλυμπιακόςΠΑΟΚποδόσφαιρο