Αθλητισμός|29.10.2019 13:08

BCL: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Νεπτούνας- Στην Τενερίφη το Περιστέρι για την 3η αγωνιστική

Newsroom

Δυο Ελληνικές ομάδες ρίχνονται στην μάχη της 3ης αγωνιστικής του Basketball Champions League σήμερα(29/10) με τον ΠΑΟΚ (4ος όμιλος) να υποδέχεται την Νεπτούνας από την Λιθουανία ενώ το Περιστέρι (3ος όμιλος) θα έχει δύσκολο έργο στην Ισπανία απέναντι στην Τενερίφη. Αύριο(30/10) η ΑΕΚ(2ος όμιλος) θα υποδεχθεί  για την ίδια διοργάνωση την Αντβέρπ.

Ο ΠΑΟΚ (19.30 , ΕΡΤ3) θα παλέψει για την 1η του νίκη στο BCL καθώς προέρχεται από ήττες κόντρα σε Μπεσίκτας και Σομπατέλι. Γενικότερα η εικόνα του Δικεφάλου προβληματίζει φέτος καθώς άσχημα αποτελέσματα έχει και στην Basket League.

Η Νεπτούνας είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, έχουν αρκετά ψηλά παιδιά, ειδικά στην περιφέρεια, παίζοντας με ψηλές πεντάδες στο παρκέ , υπάρχουν έμπειροι παίκτες όπως ο Ντελινινκάιτις», δήλωσε  ο Κώστας  Φλεβαράκης.

Το Περιστέρι μετά από επτά συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας (21.30, ERT Sports) την Τενερίφη. Ο  Ηλίας Ζούρος δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μάϊκ Μόρισον, ο οποίος χτύπησε το γόνατο του στον αγώνα με το Λαύριο. Ο αμερικανός θα μείνει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Επίσης, στην Αθήνα έμεινε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχύο. Το ίδιο συνέβη και με τον Χρήστο Σαλούστρο που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών.

ΠΑΟΚμπάσκετBasketball Champions LeagueΠεριστέρι