Αθλητισμός|14.11.2019 16:43

Η Βενέτσια πενθεί για τις μεγάλες καταστροφές στη Βενετία (pics)

Newsroom

Πενθώντας αγωνίσθηκε η Βενέτσια στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του Eurocup με την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Εκπρόσωποι της Βενέτσια, συγκλονισμένοι από τις μεγάλες καταστροφές που υπέστη η πόλη τους εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης που προκάλεσε τη μεγαλύτερη πλημμυρίδα των τελευταίων 50 χρόνων (το νερό έφτασε στο 1 μέτρο και 87 εκατοστά), ζήτησαν την αναβολή του αγώνα.

Η αποστολή της Λοκομοτίβ (στον πάγκο της οποίας βρίσκεται ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ Λούκα Μπάνκι), όμως, είχε ήδη ξεκινήσει το ταξίδι της, με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να ζητήσουν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Το κλίμα στις εξέδρες του «Palasport Taliercio» ήταν φυσικά βαρύ.

Οι παίκτες της Βενέτσια (ομάδα στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια ο Μάϊκ Μπράμος) έπαιξαν πενθώντας, ενώ πριν από την αναμέτρηση τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της απίστευτης κακοκαιρίας.

Επίσης η διοίκηση της Βενέτσια ανέλαβε πρωτοβουλία με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου αυτά να δοθούν στους εκατοντάδες από τα καιρικά φαινόμενα πληγέντες κατοίκους της περιοχής.

T
T
T
T

EurocupμπάσκετΒενέτσιαΒενετία