Αθλητισμός|14.11.2019 20:04
Ο Κριστιάνο άνοιξε, και «επίσημα», μέτωπο με τον Σάρι
NewsroomΗ επόμενη «πράξη» της αντικατάστασης του Κριστιάνο Ρονάλντο από τον Μαουρίτσιο Σάρι στο 55' της αναμέτρησης της Γιουβέντους με τη Μίλαν, εκτυλίχθηκε με την παρουσία του αρχηγού της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας στη πατρίδα του, με αφορμή τις υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο περίμενε πως και πως να του δοθεί ο λόγος για να δώσει τη δική του απάντηση στις αναφορές του τεχνικού των πρωταθλητών Ιταλίας, που έκανε λόγο για αλλαγή λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.
«Θα σας πως ένα πράγμα για όλες τις πρώτες σελίδες των εφημερίδων της χώρας: Ο αρχηγός δεν είναι καλά, είναι πολύ καλά. Ο απολογισμός είναι θετικός. Μπορείτε τώρα να πάτε να πάρετε συνέντευξη από τους άλλους παίκτες» σημείωσε ο Κριστιάνο.
Διαβάστε ακόμη
- Influencers και παρουσιαστές ως ο νέος εχθρός της κυβέρνησης, η αλήθεια για τα εργατικά δυστυχήματα και ο «Σαμαρικός» που συμβουλεύει την Καρυστιανού
- Ραγίζουν καρδιές στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Στην Ελλάδα σήμερα οι επτά σοροί των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ
- Όπισθεν της κυβέρνησης για τo «μπλόκο» των φορτηγών στον Κηφισό - Τα μέτρα που εξετάζονται
- Οι ευθύνες για τον θάνατο πέντε γυναικών στο εργοστάσιο «Βιολάντα» - «Δεν θέλω ου!» (Ep16)