Αθλητισμός|16.11.2019 11:19
Φάκελος με σφαίρα στον προπονητή της Ίντερ Αντόνιο Κόντε!
NewsroomΗ καταγγελία του Αντόνιο Κόντε άφησε άφωνη την ιταλική ποδοσφαιρική οικογένεια. Ο Ιταλός προπονητής της Ίντερ, κατήγγειλε στην αστυνομία πως δέχθηκε έναν ανώνυμο φάκελο, που περιείχε μία σφαίρα και απειλητικά μηνύματα!
Σύμφωνα με την «Corrier della Sera», που αποκάλυψε το περιστατικό, η Αστυνομία άρχισε ήδη έρευνα, καθώς θεωρεί σοβαρό το θέμα, αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για φάρσα.
Ο Αντόνιο Κόντε θα έχει αστυνομική προστασία στο επόμενο διάστημα, όπως και τα γραφεία της Ίντερ, αλλά και οι γηπεδικές της εγκαταστάσεις, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές ανάμεσα στο αρχηγείο της αστυνομίας και τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Καράογλου άναψε φωτιές, η ανανέωση με γνώριμο όνομα και... τι συμβαίνει με τον Λαζόπουλο
- Σήμερα η 24ωρη εκπαιδευτική απεργία: Σκηνές στο Σύνταγμα για τα ενοίκια και το κόστος σπουδών
- Οι αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης: Κάμερες στις εξετάσεις και premium πινακίδες με το ...αζημίωτο
- Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Πώς η Άγκυρα κέρδισε το «στοίχημα» της Βεγγάζης – Τα επόμενα βήματα της Αθήνας