Τσιτσιπάς: Ο Μητσοτάκης στο Λονδίνο παρακολουθεί την τιτανομαχία με τον Φέντερερ
NewsroomΟ πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μεταξύ των θεατών στον ιστορικό αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Λονδίνο μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Ρότζερ Φέντερερ.
Ο Μητσοτάκης είχε παρακολουθήσει και αγώνα του Τσιτσιπά στο Ντέιβις Καπ στο Τατόι στα μέσα του Σεπτέμβρη και μάλιστα στη σύντομη συνάντηση που είχαν είχαν προγραμματίσει και φιλικό αγώνα.
Λάτρης του τένις ο πρωθυπουργός αναγνωρίζει έμπρακτα την τεράστια προσπάθεια του Τσιτσιπά και τον τιμά με την παρουσία του στο Λονδίνο καθώς έγινε ο πρώτος Ελληνας τενίστας στην ιστορία που αγωνίζεται στο ATP Finals και μάλιστα στην πρώτη του παρουσία παλεύει για την πρόκριση στον τελικό απέναντι στο «τοτέμ» του παγκοσμίου τένις και κατόχου 6 τίτλων ATP Finals Ρότζερ Φέντερερ.
Λίγο αργότερα ο Τσιτσιπάς ανέβασε φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη...
- Φρικιαστική γυναικοκτονία στην Ελβετία: 41χρονος αποκεφάλισε, τεμάχισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του
- Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία - Η αποκάλυψη του Χρήστου Νικολόπουλου
- Βίντεο-σοκ από την Αττική Οδό: Η στιγμή που μηχανή παρασέρνει τροχονόμο για να ξεφύγει από μπλόκο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιλεκτικές απαντήσεις και «δικαίωμα της σιωπής» από τον Ξυλούρη στην Εξεταστική