Αθλητισμός|18.11.2019 10:36

Από το OPEN η αυλαία της Εθνικής στα προκριματικά του Euro με Φινλανδία

Newsroom

Η Εθνική ομάδα ρίχνει αυλαία στα προκριματικά του Euro 2020 και θέλει να κλείσει με χαμόγελα και αισιοδοξία μια πορεία που άρχισε με προβληματισμό αλλά στην πορεία δημιούργησε προσδοκίες για το μέλλον. Η Ελλάδα υποδέχεται το βράδυ της Δευτέρας (18/11, 21.45, OPEN TV) στο Ολυμπιακό Στάδιο την Εθνική Φινλανδίας και στοχεύει στη νίκη αλλά και σε μια ακόμη θετική εμφάνιση.

Το παιχνίδι ουσιαστικά είναι αδιάφορο καθώς η ελληνική ομάδα έχει αποκλειστεί από το Ευρωπαϊκό του 2020 σε αντίθεση με τη Φινλανδία που προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μια τρίτη σερί νίκη ωστόσο για την Ελλάδα (δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο στη μετά Σάντος εποχή!), μετά τις επικρατήσεις με Βοσνία και Αρμενία, θα αποτελέσει ένα ελπιδοφόρο φινάλε ενόψει του επόμενου Nations League και των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, που αποτελούν τους επόμενους στόχους της ομάδας.

Το παιχνίδι της ανανεωμένης Εθνική Ελλάδας του Τζον Φαν 'τ Σιπ θα μεταδοθεί από την ελεύθερη συχνότητα του OPEN. Το ματς θα περιγράψει ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ενώ στον σχολιασμό θα βρίσκεται ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 Τραϊανός Δέλλας.

Το pre game show θα αρχίσει στις 21.00. H Χριστίνα Βραχάλη θα είναι στην παρουσίαση από το στούντιο του OPEN, ενώ ο Γιώργος Τσαντάκης και ο Πάνος Βόγλης θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ και θα έχουν τον συντονισμό της συζήτησης και του ρεπορτάζ.

Ο Γρηγόρης Ατρείδης και ο Μιχάλης Τσίγκρης θα μας ενημερώσουν για τις συνθέσεις και τα τελευταία νέα των ομάδων, ενώ στο ρεπορτάζ από την εξέδρα των VIPs θα είναι ο Γιώργος Σόμπολος. Επίσης, θα προβληθούν αποκλειστικές δηλώσεις παικτών της Ελλάδας και της Φινλανδίας, όπως και των δύο προπονητών.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, στο post game show του ΟPEN, ο Τραϊανός Δέλλας θα καταθέσει την άποψή του, οι ρεπόρτερ του καναλιού θα μας μεταφέρουν το κλίμα από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και οι πρωταγωνιστές του αγώνα θα μιλήσουν ζωντανά για το ματς και θα κάνουν έναν απολογισμό της πορείας της Εθνικής.

Στο τέλος της βραδιάς θα προβληθούν highlights από τα άλλα ματς του ομίλου της Εθνικής, καθώς και όλα τα γκολ από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας για τα European Qualifiers!

Βαθμολογία

1. Ιταλία 24

2. Φινλανδία 18

3. Ελλάδα 11

4. Αρμενία 10

5. Βοσνία/Ερζεγοβίνη 10

6. Λιχτενστάιν 2

ποδόσφαιροΕθνική ομάδαπροκριματικά Euroεθνική ΕλλάδαςΕθνική ΦινλανδίαςOpen TV