Αθλητισμός|19.11.2019 00:56

Γραμμένος: «Θα απαντήσω όταν θα έχω την επιστολή του Ολυμπιακού στα χέρια μου»

Newsroom

Στον απόηχο της τρίτης σερί νίκης της Εθνικής ομάδας και της θετικής εμφάνισης που πραγματοποίησε με τη Φινλανδία, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος κλήθηκε να σχολιάσει την επιστολή διαμαρτυρίας του Ολυμπιακού προς την κυβέρνηση, που καταφέρεται κυρίως εις βάρος της Ομοσπονδίας.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος της ΕΠΟ και έχων τη στήριξη των FIFA/UEFA, είπε: «Θα απαντήσω καταλλήλως όταν λάβω γνώση τους πλήρους περιεχομένου της επιστολής, καθώς ακόμη δεν έχει φτάσει στα χέρια μου».

Μάλιστα ο Β. Γραμμένος σχολίασε ότι η επιστολή θα έπρεπε να έχει σταλεί στην Ομοσπονδία προκειμένου να δοθούν και οι απαντήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ πως η ομοσπονδία έπρεπε να την έχει για να απαντήσει».

Για την εικόνα της Εθνικής, είπε: «Έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις όμως είμαστε προσγειωμένοι. Δείχνουμε πως είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι η συνέχεια όπως έχω πει και στο παρελθόν. Πρέπει να δουλέψουμε για να φτάσουμε στα προκριματικά του Nations League και στο Μουντιάλ. Κρατάμε χαμηλά την μπάλα».

εθνική ΕλλάδαςΕθνική ομάδαΟλυμπιακόςΕΠΟΒαγγέλης Γραμμένοςποδόσφαιρο