Αθλητισμός|19.11.2019 17:30

Η Εθνική Παίδων νίκησε και τη Γερμανία και θα διεκδικήσει την πρόκριση της στο Euro

Newsroom

Με τον πιο εμφατικό τρόπο σφράγισε η Εθνική Ελλάδας Κ17 (Εθνική Παίδων) την πρόκρισή της στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε 2-0 της Γερμανίας στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου και εξασφάλισε και την πρώτη θέση. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Κούτσιας, που πέτυχε και τα δύο γκολ της νίκης στο 65' και στο 84'. Η Εθνική ομάδα, που έχει στο τιμόνι της τον Τάσο Θέο, είχε νικήσει στους δύο πρώτους αγώνες το Αζερμπαϊτζάν (6-1) και το Καζακστάν (5-1).

ΕΛΛΑΔΑ: Ψιμόπουλος, Καραμάνης, Ηλ. Χριστόπουλος, Κουλιεράκης, Καράκουτης (62’ Συρμής), Τσιόκρης, Απ. Χριστόπουλος (62’ Κούτσιας), Λιάτσος (78’ Καστανάρας), Αντωνάκης (46’ Κίτσος), Κιτσάκης (87’ Ντόη), Σμπώκος.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σούλτσε, Σέμιτς, Άντρεσεν, Σούφερ, Άρεϊ-Μπι, Γκέντερ, Λούτκε, Τσαλχάνογλου (74’ Ρόος), Ρέιν, Νετζ, Κραν (66’ Σίεμπ).  

* Η κλήρωση για τον σχηματισμό των ομίλων της φάσης elite θα διενεργηθεί την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου και οι αγώνες της θα διεξαχθούν τον Μάρτιο του 2020. Η τελική φάση θα φιλοξενηθεί στην Εσθονία 21 Μαΐου – 6 Ιουνίου.

ποδόσφαιροΕθνική ΓερμανίαςΕθνικη Ελλάδας Κ17Εθνική ομάδα