Αθλητισμός|19.11.2019 20:14

«Πάνθηρες» για το ματς με Ολυμπιακό: «Η πιάτσα λέει κάτι περίεργα, κοιτάξτε μην ισχύουν»!

Newsroom

Λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Super League, οι Πάνθηρες, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών των «Κυανέρυθρων» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζεται ότι οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ενώ στέλνουν μήνυμα και προς τη διοίκηση και γενικότερα προς την ομάδα του Πανιωνίου διότι, όπως αναφέρουν, «η πιάτσα λέει κάτι περίεργα»...

Η ανακοίνωση των Πανθήρων μεταξύ άλλων αναφέρει: « Εμείς, οι οπαδοί του σημαιοφόρου της προσφυγιάς (όπως και σε κάθε άλλη ανακοίνωση τα τελευταία χρόνια) συνεχίζουμε να δηλώνουμε πως στηρίζουμε τις ελεύθερες μετακινήσεις των ανθρώπων στα γήπεδα (όπως και σε ολόκληρη την γη, βέβαια)!

Ανοίγουμε το σπίτι μας (όπως το έχουμε αποδείξει πολλάκις) σε όλους τους οπαδούς και φιλάθλους που γουστάρουν να δουν την ομάδα τους, την δική μας ή απλά την μπαλίτσα σαν άθλημα, ως ουδέτεροι. Στον οπαδικό χώρο όμως, δεν είναι όλοι άνθρωποι και απλά αρρωστάκια με την ομάδα τους, όπως και μεις. Υπάρχουν και αυτοί που λειτουργούν χωρίς καμία μπέσα, κοιτάζουν μόνο το συμφέρον τους, καταπατούν κάθε δικαίωμα των υπολοίπων».

Επίσης σημειώνεται ότι: «Με όλους αυτούς δεν θέλουμε καμία σχέση, καμία επικοινωνία και καμία ανταλλαγή, προφανώς! Όλοι αυτοί που έχουν καταντήσει το ποδόσφαιρό μας στο χαμηλότερο επίπεδο (αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά) δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο σπίτι μας».

Τέλος έστειλαν μήνυμα και προς τη διοίκηση της ΠΑΕ: «Εσείς στην Π.Α.Ε Πανιώνιος έχετε το μαχαίρι, εσείς και το καρπούζι. Δική σας η απόφαση αν θα έρθετε στο γήπεδο με παντελόνια ή θα ξεβρακωθείτε για ακόμα μια φορά. Η πιάτσα λέει κάτι περίεργα, κοιτάξτε μην ισχύουν».

ποδόσφαιροΟλυμπιακόςοπαδοίΠανιώνιοςΠάνθηρες