Euroleague: Νέα ήττα για Φενέρ, νέο «σόου» Ομπράντοβιτς σε τάιμ άουτ! (vid)
NewsroomΗ Φενέρμπαχτσε δεν μπορεί να ορθοποδήσει στη φετινή Euroleague, καθώς γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά στην Ισπανία από την Μπαρτσελόνα με 89-63. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που πριν από πέντε ημέρες είχε ξεφύγει σε τάιμ άουτ, πήγε αυτή τη φορά στο άλλο άκρο, όσον αφορά το τρόπο ξεσπάσματος! Σε μια ακόμα προσπάθεια να αφυπνίσει τους παίκτες του, άρχισε να τους μιλάει «με το σεις και με το σας»,αφού πρώτα ειρωνεύτηκε!
«Με συγχωρείτε που θα σας μιλήσω σε αυτό το ύφους... Μπορώ να σας ζητήσω να παίξετε έστω και λίγη άμυνα; Μπορώ να σας ζητήσω να παίξετε άμυνα; ΟΚ; ΟΚ;»
Είτε με το άγριο, είτε με το μαλακό, η Φενέρμπαχτσε παραμένει στις τελευταίες θέσεις, με δυο νίκες σε εννιά αναμετρήσεις και ψάχνει τρόπο να αλλάξει τα δεδομένα. Στο άλλο παιχνίδι με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική, Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ έδωσαν μεγάλες «μάχες» με τελική νικήτρια την Ισπανική ομάδα με 80-70.
Euroleague (9η αγωνιστική)
Τρίτη 19/11
Ζάλγκιρις Κάουνας – Παναθηναϊκός 85-86
Άλμπα Βερολίνου – Ερυθρός Αστέρας 92-80
Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός 85-82
Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβιβ 92-88
Βιλερμπάν – Αναντόλου Εφές 84-90
Ρεάλ Μαδρίτης – Χίμκι 104-76
Βαλένθια – Ζενίτ 94-90
Τετάρτη 20 /11
Μπαρτσελόνα – Φενερμπαχτσέ 89-63
Μπασκόνια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 80-70
- Επεισόδια στο ΑΠΘ: «Μπαλάκι» οι ευθύνες - Τι λένε πρυτανεία, αστυνομία και φοιτητές - Τι ισχύει με το άσυλο
- Οι «ουρές» της υπόθεσης Παναγόπουλου – Στρατινάκη, οι παρασκηνιακοί ανταγωνισμοί για την διάδοχη ηγεσία της ΓΣΕΕ και η επιστροφή των «ασώτων» στην Χαριλάου Τρικούπη
- Ποιους ψάχνει η Αρχή για το Ξέπλυμα στην υπόθεση Παναγόπουλου - Η διπλή έρευνα και τα πολιτικά πρόσωπα
- Mικρό «καλάθι» στην Αθήνα για τη συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν: «Ταράζει» τα νερά η Άγκυρα