Αθλητισμός|22.11.2019 12:57

NBA: Αυτά μόνο ο Ρόμπερτσον, ο Τσάμπερλεϊν, ο Μπερντ και ο Αντετοκούνμπο! (vid)

Newsroom

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι εκπληκτικός βοηθώντας τα μέγιστα τους Μιλγουόκι Μπακς να φτάσουν στη νίκη επί των Μπλέιζερς.

Ο σπουδαίος Ελληνας άσος έκανε τη διαφορά για την ομάδα του πετυχαίνοντας το δεύτερο εφετινό triple-double, κάνοντας παράλληλα και ρεκόρ καριέρας στις ασίστ σε μία επίδοση που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία των Μπακς!

Ο Giannis είχε 24 πόντους με 9/27 σουτ, 19 ριμπάουντ και 15 ασίστ και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Μπακς που ολοκλήρωσε έναν αγώνα με +20 πόντους, +15 ριμπάουντ και +15 ασίστ! Παράλληλα, ξεπέρασε και τον θρυλικό Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ καθώς έγινε ο 7ος πασέρ στην ιστορία των Μπακς!

Ακόμη πιο εντυπωσιακό ωστόσο είναι το γεγονός πως οι επιδόσεις του Γιάννη έχουν επαναληφθεί μόνο από ιερά τέρατα του μπάσκετ όπως ο Όσκαρ Ρόμπερτσον, ο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν και ο Λάρι Μπερντ. Οι τρεις θρύλοι του ΝΒΑ είναι οι μόνοι, οι οποίοι (πλέον) μαζί με τον Γιάννη έχουν παρουσιάσει ίδια ή καλύτερη επίδοση σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ σε ένα παιχνίδι.

T
T

NBAΜιλγουόκι ΜπακςΓιάννης Αντετοκούνμπο