Αθλητισμός|22.11.2019 19:54

Γι' αυτό είναι προπονηταράς ο Αντόνιο Κόντε! (pic)

Newsroom

Ο Αντόνιο Κόντε επέστρεψε στην Ιταλία αποφασισμένος να σπάσει την κυριαρχία της Γιουβέντους και να οδηγήσει την Ίντερ στην κατάκτηση του τίτλου στη Serie A. Ο σπουδαίος Ιταλός τεχνικός, που για πολλούς θεωρείται μέσα στους πέντε κορυφαίους του πλανήτη, αποκάλυψε σε μία απολαυστική συνέντευξη στη γαλλική L' Equipe, τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να κρατήσει σε ετοιμότητα τους ποδοσφαιριστές του, εξηγώντας πως τους μαθαίνει πως να κάνουν σεξ για να μην κουράζονται. 

«Εξηγώ στους ποδοσφαιριστές μου ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κάνουν σεξ όταν έχουμε φορτωμένο πρόγραμμα με δύσκολα παιχνίδια! Οι σεξουαλικές επαφές δεν πρέπει να είναι μεγάλης διάρκειας, θα πρέπει να καταβάλλει ο καθένας τη μικρότερη δυνατή προσπάθεια. Για αυτό είναι καλύτερα όταν κάνουν σεξ οι παίκτες, να βρίσκονται από κάτω και η σύντροφός τους από πάνω! Το ιδανικό θα είναι να κάνουν έρωτα με τις συζύγους τους καθώς έτσι δεν είναι αναγκασμένοι να προσπαθούν περισσότερο για να έχουν εξαιρετική απόδοση», σχολίασε ο τεχνικός των «νερατζούρι».

Ο Κόντε είχε διάθεση πάντως να πει πολλά και πάρα πολύ ενδιαφέροντα. «Je suis un esprit libre, pas un lèche-cul» είναι ο βασικός τίτλος στη γαλλική εφημερίδα, που σημαίνει: «Είμαι ελεύθερο πνεύμα, δεν γλύφω κ@λους»! Στα 50 του χρόνια δείχνει κατασταλαγμένος και αποφασισμένος για τη ζωή του και τις προτεραιότητες του.

«Όταν παίρνω μέρος σε μία διοργάνωση είναι σαν να παίρνω μέρος σε μάχη, και όταν μάχεσαι δεν υπάρχει λόγος να γελάς ή να είσαι χαρούμενος. Είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου, μόνο ένας από τους μαχητές μένει όρθιος και εγώ κάνω τα πάντα για να είναι η ομάδα μου αυτή που θα μείνει όρθια. Αυτός είναι ο τρόπος ζωής μου και ξέρω ότι θα με αναγκάσει να κλείσω σύντομα την καριέρα μου, επειδή ζω το επάγγελμα με απόλυτο τρόπο. Είχα βάλει ένα μεγάλο στόχο, από την πρώτη στιγμή. Να προπονήσω ένα μεγάλο κλαμπ μέσα σε τρία ή τέσσερα χρόνια, διαφορετικά θα σταματούσα. Μόνο έτσι θα έλεγα πως αξίζει τον κόπο να κάνω αυτό το επάγγελμα».

T

ΙντερποδόσφαιροΑντόνιο ΚόντεSerie A