Αθλητισμός|29.11.2018 15:44

Γιουνές: Τα πάντα για τη νίκη με Παναθηναϊκό

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο ήρωας του Αρη στο Ηράκλειο, που πέτυχε δύο γκολ σε 78 δευτερόλεπτα, μίλησε ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό μέσα από την media dayπου οργάνωσε η ΠΑΕ Αρης. Ο Χαμζά Γιουνές έκανε λόγο για ένα ματς που η νίκη είναι εξόχως σημαντική, ενώ άφησε αιχμές για τον Ισπανό τεχνικό Πάκο Ερέρα και τη συμπεριφορά του απέναντί του, μετά την απώλεια του πέναλτι στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

«Ήταν σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, γιατί ο ΟΦΗ δεν είναι σε καλή κατάσταση και ήθελαν επειγόντως τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα δύο γκολ, ήταν σημαντικά για να… γυρίσουμε τον αγώνα και να κερδίσουμε. Μετά το 1-1, μου έλεγαν από τον πάγκο να συνεχίσω να πιστεύω στην ανατροπή. Ετσι έγινε, ήρθε η ευκαιρία για το δεύτερο γκολ και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε», σχολίασε ο Τυνήσιος, που ρωτήθηκε για την αμφισβήτηση που υπήρχε προς το πρόσωπο του μετά το χαμένο πέναλτι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν με πειράζει ξέρω τον εαυτό μου, την ποιότητα μου. Ολοι μπορούν να χάσουν ένα πέναλτι. Ήμουν έκπληκτος γιατί μετά τον αγώνα ξαφνικά βρέθηκα εκτός ομάδας. Απογοητεύτηκα γιατί το να χάσεις ένα πέναλτι είναι μέσα στο παιχνίδι. Οταν ήθελα να είναι όλοι δίπλα μου, ένιωθα ότι όλοι ξαφνικά ήταν απέναντι μου. Ειδικά οι άνθρωποι που είναι γύρω μου και μέσα στην ομάδα. Ηταν μία καινούργια εμπειρία για μένα αυτό που έζησα και προχωράω».

Για το γεγονός πως μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ξεκίνησε βασικός μόνο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και για το αν είχε ψυχολογικό πρόβλημα,ο Τυνήσιος φορ είπε: «Δεν είχα κανένα πρόβλημα, δεν είναι η πρώτη φορά που χάνω πέναλτι. Είναι φυσιολογικό. Και ο Μέσι και ο Ρονάλντο χάνουν πέναλτι. Γι’ αυτούς που είναι έξω από την ομάδα μπορεί να είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά για μένα δεν ήταν, συνεχίζω και δουλεύω κάθε μέρα». Σε ερώτηση αν αυτοί που ήταν… απέναντι του, είναι ακόμα στην ομάδα, απάντησε: «Υπάρχουν κάποιοι που είναι και κάποιοι που έχουν φύγει», αφήνοντας αιχμές για τον Πάκο Ερέρα που έχει αποχωρήσει.

Τέλος, για το ντέρμπι με τον Παναθηναικό τόνισε: «Είναι σημαντικό παιχνίδι για να ανεβούμε 4η θέση μόνοι μας, πρέπει να κερδίσουμε, να δώσουμε τα πάντα. Είναι σημαντικό για την ομάδα, εμάς, τον κόσμο μας και την θέση μας το μέλλον μας».

Αρης