Αθλητισμός|27.11.2019 23:41

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έγινε ιδιοκτήτης ομάδας ποδοσφαίρου στη Σουηδία (pics)

Newsroom

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Σουηδία, όχι ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, αλλά ως μεγαλομέτοχος ομάδας. Ο πρώην σταρ των Άγιαξ, Μίλαν, Ίντερ, Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λος Άντζελες Γκάλαξι αγόρασε ένα  μέρος των μετοχών (το 22,5%) της Χάμαρμπι και έγινε συνιδιοκτήτης του συγκεκριμένου ποδοσφαιρικού κλαμπ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία. Το πάθος του Ζλάταν και το winning mentality θα είναι σημαντικά στοιχεία για εμάς» δήλωσε ο  πρόεδρος της ομάδας, με τον Ζλάταν να συμπληρώνει: «Είναι ένα φανταστικό κλαμπ με οπαδούς που είναι παθιασμένοι για την ομάδα και το ποδόσφαιρο. Σέβονται τη Στοκχόλμη και τη Σουηδία. Πάντοτε μου άρεσε ο σύλλογος και με εντυπωσίασε τα τελευταία χρόνια εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι χαρά για εμένα που θα βοηθήσω στην ανάπτυξη της Χάμαρμπι».

Ο Ιμπραΐμοβιτς μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι στα 38 του πλέον εξετάζει το επόμενο βήμα της καριέρας του, καθώς έχει δηλώσει πως θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο. Ο ατζέντης του διευκρίνισε, πάντως, πως δεν θα παίξει ποδόσφαιρο στη Χάμαρμπι.

T

ποδόσφαιροΖλάταν ΙμπραΐμοβιτςΣουηδίαΧάμαρμπι