Αθλητισμός|01.12.2019 21:43

Live Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η μεγάλη μάχη της Super League

Newsroom

Η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι της Super League έφτασε. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη 12η αγωνιστική. Οι βασικοί διεκδικητές του τίτλου, είναι αήττητοι, ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και στοχεύουν στη νίκη προκειμένου να αποσπαστούν.

Πάντως αυτό θα είναι το πρώτο από τα τέσσερα ντέρμπι που θα δώσουν εφέτος οι δυο ομάδες καθώς πέραν του αγώνα της Τούμπας για τον β' γύρο, θα ακολουθήσουν και τα δύο των πλέι οφ που θα καθορίσουν και τον πρωταθλητή...

0-1! Ο ΠΑΟΚ που άρχισε καλά το παιχνίδι προηγείται στο σκορ με γκολ του Ινγκασον στο 29'.

1-1! Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 64' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαλμπουενά.

Το παιχνίδι τελείωσε δίχως νικητή καθώς οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Το ντέρμπι πάντως δεν άρχισε καλά καθώς οπαδοί του Ολυμπιακού προσπάθησαν να επιτεθούν στην αποστολή του ΠΑΟΚ κατά την άφιξη στο Γ. Καραϊσκάκης. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής των αστυνομικών με τους οπαδούς, τραυματίστηκε άνδρας των ΜΑΤ ο οποίος διακομίστηκε στο 401.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατήγγειλε «ντου» στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου από ανθρώπους των γηπεδούχων!

Οι ενδεκάδες:

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπουχαλάκης (60' Καμαρά), Γκιλιέρμε, Μασούρας (40' Σουντανί), Βαλμπουενά (66' Γκερέρο). Ποντένσε, Ελ Αραμπί.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ινγκασον, Μίσιτς, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί (66' Μαουρίσιο), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι (67' Ακπομ).

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα από το live του SDNA

ΠΑΟΚSuperLeagueΟλυμπιακός