Αθλητισμός|03.12.2019 18:38

Ρονάλντο: Σνόμπαρε τη Χρυσή Μπάλα, περίμενε στο αυτοκίνητο μέχρι να βραβευτεί στην Ιταλία!

Newsroom

O Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχτηκε τρίτος στην ψηφοφορία του περιοδικού France Football για την Χρυσή Μπάλα, πίσω από τον Αργεντινό σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι, που τον ξεπέρασε με 6 Χρυσές Μπάλες και τον Ολλανδό αμυντικό της Λίβερπουλ Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. 

Ο CR7 σνόμπαρε την εκδήλωση από τη στιγμή που έμαθε ότι δεν είναι ο νικητής και δεν ταξίδεψε στη Γαλλία. Αντιθέτως προτίμησε να παραστεί στα ιταλικά βραβεία Gran Gala de AIC, όπου επιλέχθηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς στη Serie A.

Ωστόσο όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Τανκρέντι Παλμιέρι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο περίμενε στο αυτοκίνητό του μέχρι τη στιγμή που ανακοίνωσαν οι οργανωτές της εκδήλωσης να ανέβει στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του, ενώ όλοι οι υπόλοιποι συμμετείχαν στο γκαλά!

«Μόλις έφτασε εκείνη η ώρα, τελικά βγήκε από το αυτοκίνητο για να μπει στο θέατρο, ενώ οι σωματοφύλακές του έριξαν φακό στις φωτογραφικές μηχανές!», σχολίασε εντυπωσιασμένος από τη στάση του Πορτογάλου. 

Η ατάκα του Φαν Ντάικ και η απάντηση της αδερφής του Κριστιάνο

Ο Ρονάλντο δέχτηκε σκληρή κριτική για τη συμπεριφορά του, καθώς η απουσία του, έγινε θέμα στο γκαλά για την απονομή της Χρυσής Μπάλας. Όταν ο Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε με χιούμορ «είναι στ' αλήθεια αντίπαλος;».

Ωστόσο η αδερφή του Πορτογάλου, Κάτια Αβέιρο, παρεξηγήθηκε και με ανάρτηση στο Instagram, απάντησε με σκληρό τρόπο στον Ολλανδό αμυντικό, που ψηφίστηκε δεύτερος καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, πίσω από τον Μέσι και πάνω από τον Ρονάλντο: 

«Αγαπητέ Βίρτζιλ, εκεί που πας ο Ρονάλντο έχει πάει και έχει έρθει χιλιάδες φορές. Βλέπεις, αγαπητέ Βίρτζιλ, ο Κριστιάνο πήρε τρία πρωταθλήματα στη χώρα που εσύ παίζεις για χρόνια και ακόμα δεν έχεις αγγίξει κανένα τρόπαιο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο καλύτερος παίκτης και ο κορυφαίος σκόρερ στη χώρα που παίζεις και ήταν ακόμα πιο νέος από εσένα.

Μετά, αγαπητέ Βίρτζιλ, ο Κριστιάνο πήγε σε άλλα μέρη και έγινε ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Να σου πω κάτι Βίρτζιλ; Μπορεί ο Κριστιάνο, λόγω και της διοργάνωσης να σε κερδίσει ακόμα και στον τελικό του Champions League.

Από αυτά, Βίρτζιλ, ο Κριστιάνο έχει ήδη πέντε. Και μάλιστα, ο Κριστιάνο μαζί με τους συμπαίκτες του σε κέρδισαν στον τελικό του Nations League. Ήταν σκληρό, Βίρτζιλ;

Λυπούμαστε... Και, αγαπητέ Βίρτζιλ, σε μια από τις λιγότερο επιτυχημένες στιγμές της καριέρας του, ο Ρονάλντο κέρδισε περισσότερους τίτλους από εσένα. Απίστευτο έτσι;

Τώρα, Βίρτζιλ, κέρδισε πρώτα τίτλους που στ' αλήθεια μετράνε και και μετά μιλάμε. Όταν γεμίσεις ένα χέρι (5) από αυτούς, τους πολύ σημαντικούς, μπορεί να είσαι ικανός να κάτσεις στο ίδιο τραπέζι με τον Κριστιάνο. Ή, όπως λένε στην χώρα σου, εμφανίζεσαι κι εξαφανίζεσαι. Για μένα Κριστιάνο θα είσαι πάντα ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο».

Πάντως ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ διευκρίνισε ότι έκανε πλάκα και σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να μειώσει τον Ρονάλντο. «Αν ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη θα καταλάβετε ότι έκανα πλάκα για τον Κριστιάνο και πως τους σέβομαι και τους δύο». 

T

Serie AΚριστιάνο ΡονάλντοποδόσφαιροΧρυσή Μπάλα