Αθλητισμός|07.12.2019 21:21

Πεντάστερη ΑΕΚ με σόου Ολιβέιρα υπό το βλέμμα του Μάσιμο Καρέρα

Newsroom

Καταιγιστική ήταν η ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο. Η Ενωση, υπό το βλέμμα του επόμενου προπονητή της ομάδας Μάσιμο Καρέρα, επικράτησε δια περιπάτου με 4-0 του Πανιωνίου που έχασε για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα σερί ματς δίχως ήττα.

Η επικράτηση των «κιτρινόμαυρων» εξελίχθηκε σε one man show καθώς ο Νέλσον Ολιβέιρα πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Ανοιξε το σκορ στο 17' με πλασέ από δύσκολη γωνία έπειτα από κλέψιμο, ενώ δέκα λεπτά αργότερα (27') έπειτα από κόρνερ του Λιβάγια εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Πανιωνίου «γράφοντας» το 2-0.

Το χατ-τρικ του Πορτογάλου φορ πραγματοποιήθηκε στο 64' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος έπειτα από μαρκάρισμα του Ευαγγέλου.

Τον θρίαμβο της ΑΕΚ σφράγισαν, αρχικά με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ ο Βέρντε στο 77' και εν συνεχεία στο 89' ο Μάνταλος με εξαιρετική ντρίμπλα και ωραίο τελείωμα.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς (76' Αλμπάνης), Βέρντε, Λιβάγια (72' Σαμπανάτζοβιτς), Μάνταλος, Ολιβέιρα (79' Γιακουμάκης).

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Ευαγγέλου, Λυμπεράκης, Μασούρας, Κόρμπος, Οικονομίδης (60' Εμμανουηλίδης), Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Άρτσε, Παπανικολάου, Αραμπούλι (44' Τσιλούλης).

ΑΕΚΠανιώνιοςποδόσφαιροSuperLeague