Αθλητισμός|08.12.2019 19:23

Μοιράστηκαν τις εντυπώσεις και πήραν από ένα βαθμό Αστέρας και ΑΕΛ

Newsroom

Η έλευση του Μίλαν Ράσταβατς δεν άλλαξε και τις... κακές συνήθειες του Αστέρα Τρίπολης, που για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι στη Super League δεν μπόρεσε να νικήσει. Η αναμέτρηση με την ΑΕΛ ήταν ισορροπημένη με τις δυο ομάδες μοιράζονται τις εντυπώσεις ανά ημίχρονο (οι γηπεδούχοι υπείχαν στο α' και οι φιλοξενούμενοι στο β') και να αρκούνται στην ισοπαλία (1-1).

Στο 19' ο Μπαράλες άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα με εξαιρετική κεφαλιά έπειτα από υπέροχη σέντρα του Καπίγια, ενώ το τελικό 1-1 διαμόρφωσε στο 60' ο νεοεισελθών Ασούμπρε μετά από εξαιρετική ενέργεια του Νούνιτς.

Πάντως στην ΑΕΛ διαμαρτύρονται για μια φάση που έγινε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όταν ο διαιτητής Τζοβάρας έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Μιλοσάβλιεβιτς από τον Λουίς Φερνάντεθ. Ωστόσο, έπειτα από ειδοποίηση του VAR ο ρέφερι έσπευσε στην οθόνη για να ξαναδεί τη φάση. Κι εν τέλει πήρε πίσω το πέναλτι!

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ (35' Βαλιέντε), Πασαλίδης, Καπίγια, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μαρκ Φερνάντεθ (61' Κρέσπι), Μπαράλες, Λουίς Φερνάντεθ.

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ (46' Κάτσε), Μόρας, Καρανίκας, Στάνκοβιτς, Μπράλιτς, Φατιόν, Σεσέροβιτς (46' Ασούμπρε), Μιλοσάβλιεβιτς (77' Μπούστος), Ουάρντα, Νούνιτς.

ποδόσφαιροΑΕΛSuperLeagueΑστέρας Τρίπολης