Αθλητισμός|13.12.2019 10:34

Euroleague: Για το 5Χ5 στην Βαρκελώνη o Παναθηναϊκός- Το πρόγραμμα

Newsroom

Δύσκολη αποστολή σε μια «καυτή» έδρα έχει απόψε (13/12) ο Παναθηναϊκός απέναντι σε μια από τις πιο ισχυρές ομάδες της Euroleague, την φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα (στις 22.00 στο Novasports1HD).

Ο Παναθηναϊκός συμπληρώνει έναν μήνα αήττητος στην διοργάνωση. Η τελευταία φορά που αποχώρησε δυσαρεστημένος από το παρκέ ήταν στις 14 Νοεμβρίου όταν και είχε χάσει στο ΟΑΚΑ με 105-106, μια οδυνηρή ήττα που προκάλεσε εξελίξεις. Ακολούθησαν τέσσερις συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Ζαλγκίρις, Μπάγερν, Μπασκόνια και Ολυμπιακό.

«Προφανώς, πρόκειται για μία από τις πιο ταλαντούχες ομάδες της διοργάνωσης. Είναι εξαιρετική στον τομέα των ριμπάουντ, οι παίκτες της πασάρουν εξαιρετικά και παίζουν τέλεια από τη θέση "5" στην επίθεση. Είναι επίσης από τις πιο σκληρές ομάδες της διοργάνωσης και αντιλαμβανόμαστε ότι πρέπει να παίξουμε εξαιρετικό μπάσκετ για να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Σβέτισλαβ Πέσιτς από την πλευρά του αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό είπε: «Ο Καλάθης παίζει σε υψηλό επίπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ ο Ταϊρίς Ράις από την πλευρά του έχει αρχίζει να παίζει σύμφωνα με την ποιότητά του. Έχουν ένα από τα καλύτερα τριάρια στην Ευρώπη και είναι μια πολύ καλή ομάδα, το ξέρουμε αυτό. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να πάρουμε το παιχνίδι».

Το πρόγραμμα (13η αγωνιστική)

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

20.00 Ζάλγκιρις Κάουνας - Βαλένθια, Novasports5HD

21.30 Μπάγερν Μονάχου - Ζενίτ, Novasports4HD

21.45 Βιλερμπάν – Αρμάνι Μιλάνο, Novasports3HD

22.00 Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός, Novasports1HD

ΜπαρτσελόναμπάσκετEuroleagueΠαναθηναϊκός