Αθλητισμός|13.12.2019 21:44

ΕΠΟ: Απειλητική επιστολή για «δυστυχήματα» μετά την τιμωρία του Ολυμπιακού

Newsroom

Μια ανώνυμη επιστολή, μέσω φαξ, έφτασε το βράδυ της Πέμπτης (12/12) στα γραφεία της ΕΠΟ, λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων, η οποία και δεν άλλαξε την ποινή του Ολυμπιακού για δυο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Ο αποστολέας μάλιστα δεν διστάζει να «υποδείξει» και τρόπους που στο παρελθόν έχουν πέσει κάποιοι θύματα επιθέσεων ή «δυστυχημάτων»...

Η επιστολή ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν έγινε δεκτή η έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και ως εκ τούτου θα παίξει χωρίς θεατές με ΠΑΟ και ΑΕΛ.

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ"…

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΠΕΖΟΙ 'Η ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ.

ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕ ΚΙ Ο ΣΥΡΙΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ».

Το ανώνυμο της επιστολής αλλά και ο τρόπος που εστάλη δεν αξιολογείται ως ακραία επικίνδυνος, ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς ότι στο παρελθόν έχουν συμβεί πολύ χειρότερα, όπως για παράδειγμα η αποστολή σφαίρας μέσα σε φάκελο στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο. Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι ενδεικτικό ότι το λάδι στη φωτιά που πέφτει κάθε Κυριακή από συγκεκριμένα κέντρα, δύναται να οδηγήσει σε ακρότητες...

Πηγή: SDNA

ΟλυμπιακόςποδόσφαιροΕΠΟΠΑΟΚ