Αθλητισμός|15.12.2019 10:15

Δοκιμασίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην αυλαία της 14ης αγωνιστικής

Newsroom

Αυλαία ρίχνει την Κυριακή (15/12) η 14η αγωνιστική της Super League και το πρόγραμμα περιέχει τέσσερα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Ξεχωρίζουν ωστόσο οι δύο αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού που προπορεύονται στη βαθμολογία.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (19.30, ΕΡΤ SPORTS). Ο «Δικέφαλος» θέλει τρίποντο για να παραμείνει στην κορυφή. Στην διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα επέστρεψε ο τιμωρημένος Ντόουγκλας Αουγκούστο, ενώ στις επιλογές βρίσκεται ο Λάζαρος Λάμπρου. Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει ο Μίροσλαβ Στοχ. Από την άλλη, η ομάδα του Αγρινίου παραμένει στην τελευταία θέση δίχως νίκη ακόμη.

Δύσκολη είναι η αποστολή και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αγωνίζεται στην Τρίπολη με τον Αστέρα (19.30, ΕΡΤ SPORTS). Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να συνεχίσουν τη... συγκατοίκηση με τον ΠΑΟΚ κυνηγώντας τη νίκη σε δύσκολη έδρα. Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει τους Μπουχαλάκη και Τσιμίκα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Μεριά - Λοβέρα. Οι Αρκάδες βρίσκονται στη 12η θέση με 12 βαθμούς και χρειάζονται πόντους ώστε να αναρριχηθούν στον πίνακα της κατάταξης.

Ακόμη δύο παιχνίδια περιέχει το πρόγραμμα. Στις 15.00 (Novasports1HD) η ΑΕΛ ψάχνει τους βαθμούς που θα την κρατήσουν σε... τροχιά play-off και υποδέχεται στον 10ο Ατρόμητο, που θέλει να εκμεταλλευτεί τις ήττες των Λαμία και Άρη.

Τέλος, στις 17.15 (Novasports2HD) στο Πανθεσσαλικό αναμετρούνται Βόλος και Πανιώνιος. Στην 11η θέση με 14 βαθμούς βρίσκεται η ομάδα της Μαγνησίας, στην προτελευταία με έξι ο Ιστορικός.

Πρόγραμμα

15.00 Novasports1HD 
ΑΕΛ-Ατρόμητος

17.15 Novasports2HD 
Βόλος-Πανιώνιος

19.30 ΕΡΤ SPORTS 
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

19.30 Novasports1HD 
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

Βαθμολογία

ποδόσφαιροSuperLeagueΠΑΟΚΟλυμπιακός