Αθλητισμός|15.12.2019 18:07

Super League: «Πέταξε» στον κάμπο το Περιστέρι, 1-2 την ΑΕΛ

Newsroom

Αξιοποιώντας το προβάδισμα δύο τερμάτων που πήρε μέσα στο πρώτο 20λεπτο, ο Ατρόμητος είδε την εστία του να παραβιάζεται μια φορά από την ΑΕΛ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης και πήρε την πρώτη του νίκη στην εποχή Παντελίδη με σκορ 1-2Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ μόλις στο 5' με μακρινό σουτ του Ούμπιντες, φάση την οποία ο διαιτητής Σιδηρόπουλος είδε και στο μόνιτορ καθώς υπήρχε υποψία αντικανονικής συμμετοχής του Βέλλιου (για χέρι), κάτι που όμως δεν διαπιστώθηκε.

Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών, οι Περιστεριώτες πέτυχαν το 0-2 με τον Ουγκράι, δευτερόλεπτα μετά από μεγάλη χαμένη ευκαιρία της ΑΕΛ για να ισοφαρίσει. Οι γηπεδούχοι, που πίεζαν από τη στιγμή που δέχθηκαν το πρώτο γκολ, έφτασαν στη μείωση του σκορ στο 43' με τον Φατιόν να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, που καταλογίστηκε (με τη βοήθεια του VAR) σε χέρι του Βέλλιου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος έριξε το βάρος στην άμυνα με στόχο τη διατήρηση του σκορ. Μάλιστα, με αντεπιθέσεις οι Περιστεριώτες έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με Ουγκράι και Γιακουμάκη, την ώρα που οι γηπεδούχοι είχαν μεν την κατοχή αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των «κυανόλευκων».

Με το τελικό 1-2 η ΑΕΛ παρέμεινε στην 6η θέση με 19 βαθμούς, με τον Ατρόμητο να την πλησιάζει στον έναν βαθμό (18β.).

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Στάνκοβιτς, Μόρας, Μπράλιτς, Καρανίκας, Φατιόν (46' Ντάουντα), Κάτσε, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς (46' Σετσέροβιτς), Ασούμπρε, Νούνιτς (71' Μπούστος).

Ατρόμητος: Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Ούμπιδες, Μάντσον, Ανδρούτσος (71' Μπαένα), Ουγκράι (53' Ρόζα), Μανούσος, Βέλλιος (60' Γιακουμάκης).

Super League 1SuperLeagueΑΕΛποδόσφαιροΑτρόμητος