Αθλητισμός|15.12.2019 23:23

Χέρι-χέρι στην κορυφή ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - Βαθμολογία & Επόμενη αγωνιστική

Newsroom

ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός πέρασαν νικηφόρα από το Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό (0-3) και από την Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα (0-5), αντιστοίχως και παράμειναν για μια ακόμη αγωνιστική μαζί στην πρώτη θέση έχοντας τις καλύτερες επιθέσεις και τις καλύτερες άμυνες στη Super League. Και η μεταξύ τους μάχη για την κατάκτηση του τίτλου κορυφώνεται καθώς πριν από τη δύση του 2019 ο μεν ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (Πέμπτη 19/12) και τον Ατρόμητο στην Τούμπα (Δευτέρα 23/12), ο δε Ολυμπιακός την ΑΕΛ στο Γ. Καραϊσκάκης (Τετάρτη 18/12) και τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (Κυριακή 22/12).

Παράλληλα όμως μεγάλη μάχη γίνεται και για την είσοδο στην πρώτη εξάδα στο κυνήγι των πλέι οφ αλλά και στην αποφυγή των πλέι άουτ. Είναι χαρακτηριστικό πως τον τέταρτο ΟΦΗ με τον ενδέκατο Βόλο, τους χωρίζουν μόλις πέντε βαθμοί! Η ΑΕΚ «χαμογέλασε» στο ντεμπούτο του Μάσιμο Καρέα στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός μπήκε για πρώτη φορά μετά από καιρό στην εξάδα, ενώ ο Ατρόμητος «μάζεψε» κι άλλο την απόστασή από την έκτη θέση.

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με την 15η αγωνιστική να ακολουθεί σε εμβόλιμη ημερομηνία, καθώς θα διεξαχθεί την Τετάρτη και Πέμπτη, 18 και 19 Δεκεμβρίου και την τελευταία του 2019 αγωνιστική (16η) το τριήμερο 21-23 Δεκεμβρίου.

Αποτελέσματα - Πρόγραμμα - Βαθμολογία

ΟλυμπιακόςποδόσφαιροSuperLeagueΑΕΚSuper League 1ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός