ΠΑΟΚ: Θα «βρέξει» αρκουδάκια στην Τούμπα, για καλό σκοπό!
NewsroomΣε μια κίνηση στα πρότυπα αυτής που γίνεται στα γήπεδα της Ολλανδίας, το απόγευμα της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου, στο στάδιο της Τούμπας και στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, θα... βρέξει αρκουδάκια! Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με το ΠΑΟΚ action φέρνουν στην Ελλάδα και στην Τούμπα το λεγόμενο «Τeddy Bear Toss» προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Η σχετική ανακοίνωση, με το τελετουργικό που θα στηθεί, αναφέρει: «Οι ρίψεις αντικειμένων στο ποδόσφαιρο είθισται να έχουν αρνητική χροιά. Κι εμείς θέλουμε να το αλλάξουμε. Στο ματς με τον Ατρόμητο όλοι μαζί πετάμε αρκουδάκια για να βοηθήσουμε τα παιδιά. Το γνωστό Τeddy Bear Toss έρχεται στην Τούμπα ως ακόμα μια ενέργεια του PAOK Action για τα παιδιά που χρειάζονται τη βοήθειά μας.
Σας καλούμε να συμμετάσχετε όλοι στην προσπάθεια μας. Να φέρετε μαζί σας στο γήπεδο όσα περισσότερα λούτρινα αρκουδάκια μπορείτε. Για κάθε αρκουδάκι, το PAOK Action θα προσφέρει 1€ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Τα αρκουδάκια θα συλλέγονται σε ειδικά κουτιά έξω από τις θύρες του γηπέδου της Τούμπας και πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο θα γίνει η μαζική κι οργανωμένη ρίψη τους από τις θύρες 7 κι 8.
Τις γιορτινές αυτές ημέρες ας ενωθούμε για να κάνουμε το χαμόγελο των παιδιών ακόμη πιο μεγάλο!»
- «Σείεται» από τις διαδηλώσεις η Αλβανία: Σκηνές χάους στα Τίρανα - Πάνω από 1.000 συλλήψεις, πλαστικές σφαίρες, μολότοφ, δακρυγόνα και λεηλασίες
- Κινηματογραφική διάρρηξη στην Εύβοια: Έκαναν «κομμάτια» κοσμηματοπωλείο με μπουλντόζα - Βίντεο ντοκουμέντο
- Financial Times: Τρία μέτωπα, ένα μοιραίο λάθος - «Υπνοβατεί» ο πλανήτης προς τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;
- «Παίρνουμε τη Βαστίλη»: 800.000 διαδηλωτές σε όλη τη Γαλλία - Πρωτοφανής καταστολή και βία