Αθλητισμός|23.12.2019 22:38

Αγριες μέλισσες προκάλεσαν πανικό σε γήπεδο! (vid)

Newsroom

Επίθεση από ένα σμήνος άγριων μελισσών δέχθηκαν ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι σε γήπεδο στην Τανζανία κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στη συνέχεια προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση καθώς άλλοι έτρεχαν για να προστατευτούν, άλλοι ξάπλωσαν μεμιάς στο έδαφος κι άλλοι προσπαθούσαν να καλύψουν το πρόσωπό τους για να αποφύγουν τα τσιμπήματα.

Το περίεργο περιστατικό συνέβη στο παιχνίδι της Γιανγκ Αφρικανς με την Ιρίνγκα Γιουν. για το Κύπελλο Αζάμ. Στο 53' κι ενώ το σκορ ήταν 3-0 για τους γηπεδούχους, οι άγριες μέλισσες εμφανίστηκαν στο γήπεδο προκαλώντας πανικό. Οι περισσότεροι παίκτες, όπως και οι διαιτητές μόλις αντιλήφθηκαν το σμήνος ξάπλωσαν αμέσως στο έδαφος, ενώ άλλοι έτρεχαν πανικόβλητοι, όπως και αρκετοί φίλαθλοι στις εξέδρες, οι οποίοι μάλιστα αποχώρησαν. Επειτα από λίγη ώρα το σμήνος απομακρύνθηκε έχοντας όμως προκαλέσει αρκετά τσιμπήματα.

Δεδομένου πάντως ότι τέτοιες επιθέσεις είναι συνήθεις, οι παίκτες φάνηκε κι απ' την αντίδρασή τους πως είναι εκπαιδευμένοι στο πώς πρέπει να αντιδρούν.

Δείτε το περιστατικό

μέλισσεςποδόσφαιροΤανζανία