Αθλητισμός|24.12.2019 18:01

Στην Αγγλία κανείς δεν γλιτώνει: Η Τότεναμ τιμώρησε οπαδό που πέταξε χάρτινο ποτήρι!

Newsroom

Δύο μέρες χρειάστηκε η διοίκηση της Τότεναμ προκειμένου να εντοπίσει και να τιμωρήσει αυστηρά τον οπαδό, ο οποίος πέταξε ένα χάρτινο ποτήρι στον Κέπα κατά την διάρκεια του κυριακάτικου ντέρμπι με την Τσέλσι. Το περιστατικό συνέβη στο 65' του ματς δίχως πάντως να προκληθεί κάποιος τραυματισμός. Ο τηλεοπτικός φακός έδειξε τον Βάσκο τερματοφύλακα της Τσέλσι να παίρνει το ποτήρι που έσκασε δίπλα του και να το πετάει εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ προς το μέρος του πλησίασε και ο διαιτητής του αγώνα.

Στην Ελλάδα ένα τέτοιο περιστατικό θα ήταν άλλη μια μέρα στη... δουλειά καθώς θα μας φαινόταν κάτι απόλυτα φυσιολογικό για τα ποδοσφαιρικά μας δεδομένα. Στην Αγγλία όμως, όπου πρωτίστως οι σύλλογοι προστατεύουν έμπρακτα το προϊόν, οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά εντός γηπέδου τιμωρείται. Προτού λοιπόν συμπληρωθούν 48 ώρες από την ολοκλήρωση του ντέρμπι με την Τσέλσι, η Τότεναμ ανακοίνωσε ότι ο δράστης αναγνωρίστηκε, εντοπίστηκε και τιμωρήθηκε από τον σύλλογο.

Παράλληλα, όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο λονδρέζικος σύλλογος συνεχίζεται η έρευνα για να εντοπιστούν οι δράστες της ρατσιστικής επίθεσης εις βάρος του Αντόνιο Ρούντιγκερ. Μάλιστα η ομάδα καλεί όποιον έχει στοιχεία ή πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών, να στείλει μέιλ ή γραπτό μήνυμα στον σύλλογο, διατηρώντας πάντα την ανωνυμία του....

ΤότεναμοπαδοίποδόσφαιροPremier LeagueΤσέλσι